Florin Ristei pleacă de la Antena 1? Decizia fulger pe care a luat-o juratul X-Factor

09 nov. 2021
Florin Ristei pleacă de la Antena 1? Decizia fulger pe care a luat-o juratul X-Factor

Florin Ristei a debutat în muzică încă de când era un copil. Piese Dana făcea furori în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar apoi artistul a dispărut din prim plan. Șansa lui s-a numit X-Factor. El a participat la show ca și concurent și la final a și câștigat. El s-a impus în fața moldoveanului Alex Mațaev, soțul fiicei lui Liviu Dragnea.

Florin Ristei a cunoscut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. El a prezentat o emisiune matinală la Antena 1 împreună cu Diana Munteanu, care a fost scoasă din grilă între timp, dar a fost cooptat pentru alte proiecte. El a ajuns jurat la X-Factor și în plus are apariții zilnice la Neața cu Răzvan și Dani.

Florin Ristei este și solist vocal în trupa pe care chiar el a fondat-o FreeStay, dar în contexul pandemiei, cântările nu i-au mai mers foarte bine. Cu toate că artiștii evită să se exprime politic, acesta nu se teme de repercusiuni și își arată mereu sprijinul pentru USR și Vlad Voiculescu în mod special.

Florin Ristei va fi dat afară de la Antena 1?

Acum Florin Ristei a ținut să precizeze că alianța între PNL și PSD a confirmat faptul că românii votează fix degeaba. În trecut el a criticat aspru postul Antena 3, care face parte din trust, însă continuă să aibă contracte bune cu Antena 1.

„PNL tocmai a întărit ideea românului – că votează absolut degeaba de 30 ani – și e mai clar decât niciodată că tot ce se întâmplă e doar pentru banii celor 466 oameni din guvern și pentru toți cei care fac afaceri cu ei.

USR doar i-a încurcat puțin, dar au fost repede dați la o parte, că puneau prea multe “condiții” și stricau combinațiile altora.
PSD face ce-a făcut întotdeauna: se sacrifică pentru binele țării. 😳
Suntem salvați, mulțumim.”, a scris Florin Ristei pe facebook, care în urmă cu ceva timp se întreba într-un podcast oare cât timp va mai dura până va fi dat afară de la Antena 1 din cauza pozițiilor lui ferme pe zona politică.

Artistul trăiește și o frumoasă poveste de dragoste cu top modelul britanic, Naomi Hedman, cu care s-a și logodit. Cei doi locuiesc deja împreună și au planuri mari pentru perioada următoare.