Florin Ristei, scârbit de patronii Antena1. Critici dure la adresa Mirelei Vaida. S-a ajuns la un scandal imens. Ce l-a supărat la maxim pe artist

16 nov. 2021
Florin Ristei, scârbit de patronii Antena1. Critici dure la adresa Mirelei Vaida. S-a ajuns la un scandal imens. Ce l-a supărat la maxim pe artist

Florin Ristei nu este nici pe departe angajatul model, care ascultă și respectă deciziile patronilor. Acesta are o personalitate foarte puternică și nu a ezitat să-și exprime punctul de vedere atunci când a fost cazul. El a avut mai multe proiecte cu Antena 1, dar când emisiunea pe care o prezenta alături de Diana Munteanu, a fost scoasă din grilă a răbufnit.

„Prietenii de la 11” a fost pe post timp de doi ani și trebuia să fie un răspuns la emisiunea prezentată de Cove și Adela Popescu la acel moment. Doar că audiențele au fost slabe și în cele din urmă s-a decis sistarea acestei producții. În paralel, Mirela Vaida făcea audiențe record cu serialul Vulpița și Viorel, iar Florin Ristei s-a declarat scârbit.

Florin Ristei supărat din cauza audiențelor Mirelei Vaida

Ba chiar a pus și pe rețelele de socializare mesaje în acest sens, criticând faptul că Antena 1 promovează doi analfabeți pe post și și-a exprimat dezamăgirea și față de Mirela Vaida și față de poporul român.

„Nu am știut niciodată cât sunt de exacte audiențele astea, dar chiar e trist…”, a fost comentariul lui Florn Ristei la o știre care lăuda audiențele colegei sale de la Acces Direct.

O sursă din anturajul lui a povestit pentru jurnaliștii de la CanCan că artistul era foarte scârbit în acea perioadă. Acum, însă a revenit la Antena 1 în numeroase proiecte. A participat la Asia Express, apoi a devenit jurat X-Factor, iar acum face parte și din echipa de la Neața, unde ar putea să-i înlocuiască definitiv în timp pe Răzvan și Dani, care par din ce în ce mai nemulțumiți de program și de cerințele șefilor postului de televiziune.

Florin Ristei, scârbit de Vulpița și Viorel

„Se pare că mulți ar fi făcut mișto de insuccesul proiectului, atât colegi din Antena 1, cât și de la concurență, de la Pro TV, inclusiv de la Vorbește lumea. Ristei a cam rămas cu nemulțumiri și sechele de atunci și câteodată mai răbufnește, fie cu prietenii, fie pe rețelele de socializare, despre nedreptatea de a fi judecat ca proiect TV după ratinguri.

El este foarte scârbit și supărat de faptul că, de luni întregi, emisiunea Mirelei Vaida, Acces Direct, este pe val, show unde unde invitații permanenți sunt cei doi soți celebri: Vulpița și Viorel, pe care el îi consideră doi analfabeți care nu au ce să caute pe sticlă”, a povestit o sursă din anturajul artistului, pentru Cancan, în urmă cu ceva timp.