Florin Ristei se desparte de Naomi Hedman? Dezvăluiri din interior: ce trebuie să îndure artistul

10 iun. 2022
Florin Ristei se desparte de Naomi Hedman? Dezvăluiri din interior: ce trebuie să îndure artistul

Florin Ristei este împreună cu Naomi Hedman de mai bine de un an și nu au dat vreun semn că nu se înțeleg. Recent, artistul și-a filmat iubita într-o ipostază la care nimeni nu se aștepta și a avut și o reacție pe măsură.

Florin Ristei s-a cunoscut cu iubita sa pe platoul de filmare al emisiunii ”X-Factor”, acolo unde el era jurat, iar ea concurentă. Relația celor doi a început să prindă contur după ce frumoasa brunetă a fost eliminată din concurs.

Având în vedere că stă în România de ceva timp, Naomi Hedman a deprins anumite obiceiuri muzicale care nu îi sunt pe plac lui Florin Ristei. Acesta a filmat-o pe iubita sa și a publicat postarea pe rețelele de socializare, acolo unde a avut și o reacție la care nimeni nu se aștepta.

Iubitei lui Florin Ristei îi place să danseze pe manele

Florin Ristei și-a filmat iubita în timp ce dansa pe manele, gen de muzică pe care artistul nu prea îi este pe plac. Chiar dacă acest lucru se întâmpla în intimitatea casei, artistul nu era pe deplin mulțumit de muzica care se auzea în fundal.

Chiar dacă se amuza de momentul iubitei sale, artistul ar fi preferat să oprească muzica, semn că nu îi place acest gen muzică. Pe acest fond, el a avut și o reacție pe măsură.

”Fiți atenți ce trebuie să îndur eu aici. Doamne ferește. OMG! Ce-i asta?! Nu o cunosc. Oprește muzica!”, a spus artistul în timp ce își filma iubita dansând.