Florin Salam a spus adevărul despre boala lui. Mesaj emoționant al artistului

18 sept. 2021
Florin Salam a spus adevărul despre boala lui. Mesaj emoționant al artistului

La scurt timp după moartea cântărețului de manele, Petrică Cercel, jurnaliștii de la Playtech-Impact au publicat un articol în care susțin că impresarul Dan Bursuc le-a povestit că și Florin Salam s-ar afla într-o stare foarte gravă. Informația a fost imediat preluată de întreaga presă, motiv pentru care atât manelistul, cât și copiii lui au fost nevoiți să iasă public pentru a dezminți zvonurile.

„Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu e bine deloc!”, ar fi spus Dan Bursuc despre Florin Salam, iar cuvintele lui au fost așezate în cel mai negru scenariu.

Imediat au apărut sute de articole în care se arată că manelistul este în stare gravă și chiar în comă. Totuși chiar în ziua viralizării acestei informații, Florin Salam a postat pe contul său de Tik Tok un mesaj video prin care a vrut să arate că este bine și că urmeză să cânte la un botez.

„Oameni buni, sunt bine” – a transmis manelistul

Cei doi copii ai săi, Dani și Betty Stoian au postat și ei pe conturile de socializare mesaje prin care au dorit să arate care este situația reală a tatălui său și au făcut apel la presă și public să nu mai viralizeze o știre falsă, care ar face rău oricui s-ar afla în aceasă situație.

„Primesc tot felul de mesaje în legătură cu starea de sănătate a tatălui meu în urma celor apărute în presă. Tatăl meu nu este internat în vreun spital, tatăl meu nu este așa cum se spune de câteva zile în presă. Tatăl meu urmează, într-adevăr un tratament. După atâtea nopți pierdute și un stil de viață haotic a ajuns într-o pasă mai puțin bună. Totul trebuie să fie ținut sub control pentru a putea să onoreze viitoarele evenimente la care s-a angajat. Vă mulțumesc tuturor că v-ați făcut timp să întrebați despre tatăl meu. Pe această cale am vrut să vă anunț că totul merge spre bine. Ne vedem curând pe scenă!”, transmite Dani Stoian.

Și Betty a dat detalii despre starea de sănătate a tatălui său. Ea spune că Florin Salam este pur și simplu epuizat de la foarte multă muncă, dar că de aici și până la boala gravă este cale lungă. Manelistul nu a venit la priveghiul primei sale soții, pe care a iubit-o enorm și de aici au apărut multe speculații.

Betty, apel către toți cei care spun că tatăl său este grav bolnav

„Tatăl meu urmează un tratament ușor pentru că este foarte epuizat și muncit. Muncește de la 14 ani non-stop, fără oprire și este om ca și voi, nu este robot. Iar pentru un artist adevărat este necesar să ia o pauză vocală puțin mai lungă.

V-aș ruga să nu mai spuneți despre tatăl meu că „este în comă”, „e bolnav”. Are nevoie de o pauză pentru a urma un anumit tratament, pentru a onora evenimentele unora.

Nu vă cer să fim cu toții oameni, că pentru unii este foarte complicat acest aspect, însă vedem chestii pe TikTok, rețele de socializare, etc, despre tatăl meu, aberații care ne fac rău, chiar dacă noi, familia lui, știm că nu este așa. Dar vă rog să nu mai atrageți aceste lucruri!

Puneți-vă în locul lui! Să treceți prin atâtea probleme, să muncești zilnic de seara până dimineața și să mai fii și cu zâmbetul pe buze, având în vedere că tu treci prin momente foarte grele ale vieții tale. Nu este ușor să pierzi cele mai important persoane din viața ta, dar el totuși este puternic.

Se va face bine și va reveni pe scenă!”, a scris Betty, fiica lui Florin Salam, pe Instagram.