Francy de la Asia Express nu se mai ascunde! Este astăzi Maria Speranța iubita lui? Ce s-a întâmplat la scurt timp după finalizarea filmărilor

03 nov. 2021
Francy de la Asia Express nu se mai ascunde! Este astăzi Maria Speranța iubita lui? Ce s-a întâmplat la scurt timp după finalizarea filmărilor
Francy și Maria Speranța la Asia Express

Francesco Paglieri alintat de mama sa, dar și de fanii emisiunii Asia Express, Francy a fost unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 4 al show-ului prezentat de Irina Fodor. Maria Speranța, cea mai tânără competitoare, fiica actriței Adriana Trandafir, pare să-i cam fi pus inima pe jar.

A fost vizibil pentru toată lumea că între cei doi tineri este o simpatie, care trece de limita prieteniei. Așa că producătorii au desci și să-i cupleze în una din ediții, când toate echipele s-au schimbat pentru două zilele. Mamele lor au fost și ele unite pentru show, dar nu s-au înțeles chiar foarte bine.

În schimb cei doi tineri s-au completat de minune și toți fanii emisiunii au fost convinși că la ieșirea din competiție vor forma un cuplu. La testimoniale, amândoi au declarat că au legat o frumoasă prieteni și că vor vedea ce se va întâmpla mai târziu.

Bombardat cu întrebări din toate părțile, Francy de la Asia Express a decis să pună punctul pe i și să spună cum stau acum lucrurile între el și Maria Speranța. Este fiica Adrianei Trandafir iubita lui?

Ce s-a întâmplat între Francesco Paglieri și Maria Speranța după filmările de la Asia Express

”Am ieșit împreună după emisiune, dar nu am ieșit la un date, am ieșit ca prieteni și cu alte persoane din cadrul emisiunii. Ea oricum avea prieten, bine, ea îmi spunea mie că nu se înțelege bine cu prietenul ei și tot așa”, a mărturisit Francesco Paglieri pentru FANATIK.

Deși toată lume le-a văzut privirile de îndrăgostiți, acum Francy spune că nu s-a pus niciodată problema ca el să formeze un cuplu cu Maria Speranța. El a dezvăluit că le-a trecut amândurora prin minte să facă asta de dragul show-ului, dar că apoi s-au răzgândit. Așadar se pare că în cele din urmă nu s-a înfiripat nicio idilă la Asia Express.

”La hotel am stat cu mamele, dar, când ne-am căutat cazare, normal că am stat împreună, nu puteam să avem fițe, că vrem paturi separate sau altceva. Oricum nu aveam nicio treabă. Eram prieteni dinainte de emisiune. Nu ne gândeam la ceva între noi, mai ales că eram prieteni. Nu mă gândeam să întrecem măsura.

Am fi făcut-o mai mult de dragul show-ului, dar mi se părea… Ne-am gândit la un moment dat să facem o chestie la mișto, dar doar pentru show, să ne prefacem că facem ceva acolo. Nu s-a întâmplat nimic între mine și Maria-Speranța. Chiar vorbeam și spuneam că după o să continue cu miștouri din ce în ce mai tare, pentru că o să facem echipă, și normal că o să ne căutăm cazare împreună”, a mai spus Francesco, fiul Patriziei Paglieri.