Frumoasa Mira s-a despărțit de iubitul ei, Andrei. Cei doi își făceau planuri de nuntă. Cum s-a ajuns în acest punct

24 sept. 2021
Frumoasa Mira s-a despărțit de iubitul ei, Andrei. Cei doi își făceau planuri de nuntă. Cum s-a ajuns în acest punct
Mira și fostul ei iubit, Andrei

Mira este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz. Aceasta s-a impus pe piață prin piesele sale superbe, care au intrat rapid în trending. A evitat de fiecare dată scandalurile și niciodată nu i-a plăcut să vorbească prea mult despre viața ei privată.

În urmă cu câteva luni, aceasta a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, împreună cu iubitul ei, Andrei, iar cei doi păreau că-și fac deja planuri de nuntă și că-și vor petrece toată viața împreună.

La început au fost prieteni buni, apoi au realizat că de fapt sunt îndrăgostiți și așa a început povestea lor de iubire, care s-a încheiat subit. Mira a tot fost întrebată de fani ce s-a întâmplat, de ce nu mai apare alături de Andrei, iar într-un final aceasta a decis să spună adevărul prin intermediul unui video postat pe Tik Tok.

Mira a recunoscut de ce s-a despărțit de iubitul ei

”A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile…

Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum. Nici pe voi nu ar trebui să vă prea intereseze. Ne-am despărțit foarte prietenește. Am decis că nu mai rezonăm. Am rezonat până într-un punct. Nu e nicio problemă. Țin la el cum și el poate ține la mine, am petrecut aproape doi ani împreună”, a spus Mira pe Tik Tok.

Totuși faptul că artista a decis să păstreze tăcerea pe subiect o bună bucată de timp înseamnă că ea a nutrit sentimente puternice și că s-a gândit că poate repara relația. Doar că în cele din urmă, decizia finală a fost că cel mai bine este ca fiecare să meargă pe drumul lui. Ea spune că s-au despărțit prieteni, însă rămâne de văzut dacă așa vor și rămâne după ce iubirea lor a fost atât de intensă.