Gabriel Cotabiță, internat de urgență la spital! Probleme mari pentru îndrăgitul artist

12 oct. 2021
Gabriel Cotabiță, internat de urgență la spital! Probleme mari pentru îndrăgitul artist

Gabriel Cotabiță a văzut moartea cu ochii în urmă cu mai mulți ani, după ce a făcut infarct în timp ce se afla la sala de sport. Medicii au considerat revenirea lui la viață un miracol de la Dumnezeu. Din acel moment, artistul s-a schimbat foarte mult. A devenit mult mai grijului cu sănătatea lui, dar și mult mai blând.

Gabriel Cotabiță a fost infectat cu COVID-19 în urmă cu ceva timp și a fost internat la spital din cauza problemelor cardiace. Nu a avut o formă severă a bolii, dar medicii au dorit să fie precauți ținând cont de istoricul lui medical. A trecut cu bine peste acest hop și a revenit acasă, însă acum a ajuns din nou de urgență la spital.

Ce probleme de sănătate a avut din nou Gabriel Cotabiță

Conform surselor ShowBlitz.ro, sechelele lăsate de coronavirus și-au spus cuvântul. De altfel, un studiu recent arăta că mulți dintre cei care au fost infectați riscă să dezvolte probleme cardiace, chiar și la un an distanță de la boală.

Probabil o situație similară a avut loc și în cazul lui Gabriel Cotabiță, care oricum era sensibil. Ultimele informații spun, însă că artistul se simte și că acum este în afara oricărui pericol. Va fi externat curând.

Totuși el trebuie să aibă în continuare mare grijă de sănătate și să se expună cât mai puțin. El a și îndemnat oamenii de mai multe ori să se vaccineze pentru a scăpa de pandemie.