Gabriela Cristea a început să plângă în hohote în public: „Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie”

16 mai 2021
Gabriela Cristea a început să plângă în hohote în public:
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au filmat pentru o perioadă de timp un reality show pentru Antena Stars. Practic ei își prezentau viața de zi cu zi publicului, dar din păcate pentru ei, audiențele nu au fost pe măsura așteptărilor și șefii postului au deci să oprească emisiune.

Totuși cei doi soți nu s-au descurajat și au continuat filmările pentru contul lor de Youtube. Acum aceștia încarcă acolo scene din viața lor. Una este, însă cu adevărat uluitoare. Gabriela Cristea a fost surprinsă plângând în hohote. Motivul: micuțele ei au mers pentru prima dată la grădiniță.

Momente dificile pentru Gabriela Cristea

Deși copilelor nu le-a fost deloc greu, ei bine vedetei Antena Stars i-a fost greu să se despartă de ele pentru câteva ore și a povestit despre acest eveniment și pe contul ei de Instagram.

„Zi grea pentru mine, zi grea pentru noi ca familie. Am dus fetele la grădiniță. Greu a fost. Nu am dormit aproape toată noaptea șin Tavi s-a trezit pe la 5 dimineața. (…) A fost complicat, nu pentru ele, pentru mine”, a povestit Gabriela Cristea pe InstaStory.

Tavi Clonda a încercat să-și liniștească soția

Nici Tavi Clonda nu a reușit să o liniștească, deși acesta a încurajat-o și i-a spus vorbe frumoase. Mai echilibrat din acest punct de vedere, artistul a explicat că sigur peste un timp vor râde de aceste momente, care chiar dacă par neplăcute, în realitate sunt unele cât se poate de firești.

„O să râdem de momentele astea mai încolo, de asta te și filmez. Hai, nu mai plânge, mi-ai luat mie toate lacrimile. Le lăsăm la mine, a plâns, și-a dat seama, cred că i-a luat din rucsac sau ceva. O să le cunoască și doamnele și domnișoarele de acolo și o să fie OK, ai văzut. Sunt mulți copii, știi ce bine o să se simtă? Iubire, fii atentă, o să vezi că în câteva săptămâni sau o lună nu o să mai vrea acasă”, i-a spus Tavi Clonda Gabrielei Cristea.