Gabriela Cristea a renunțat la verighetă. Ce se întâmplă în prezent între ea și Tavi Clonda. Decizia pe care au luat-o împreună

26 sept. 2021
Gabriela Cristea a renunțat la verighetă. Ce se întâmplă în prezent între ea și Tavi Clonda. Decizia pe care au luat-o împreună
Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda

Gabriela Cristea a fost căsătorită ani buni cu Marcel Toader și a tot încercat să-și întemeieze o familie cu acesta. Doar că cei doi au ajuns într-un final la un divorț cu scandal, iar el s-a recăsătorit imediat cu Maria Constantin, de care s-a despărțit ulterior. Bărbatul a și decedat între timp falit, în urmă unor probleme mari cu inima.

Gabriela Cristea și-a găsit și ea fericirea în brațele unui coleg de emisiune. Tavi Clonda cânta în band-ul show-ului pe care-l prezenta la Kanal D. Mai tânăr cu 5 ani decât ea, vedeta a reușit să-l cucerească imediat. Cei doi formează astfel un cuplu sudat de ani buni și au împreună două fetițe.

Căsnicia lor nu a fost ferită de scandaluri și de zvonuri legate de divorț. Tavi Clonda a recunoscut că soția lui l-a supărat foarte tare de câteva ori, dar a știut si cum să-l împace, așa că nu s-a pus problema separării, mai ales că au și fetițele care au nevoie de ambii părinți.

De ce a renunțat Gabriela Cristea la verighetă

Totuși Gabriela Cristea a fost văzută foarte des fără verighetă. Nu tot timpul, dar destul de des, ceea ce a ridicat multe semne de întrebare. Într-un interviu acordat Cristinei Șișcanu, care este și nașa ei, aceasta a dezvăluit și de ce recurge la acest gest.

”N-am verighetă! Nu mi-am pusă și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, a fost replica Gabrielei Cristea.

Aceasta are în prezent contract cu Antena Stars, după ce s-a străduit mult timp să treacă la Antena 1, unde salariile sunt mult mai mari. S-a zvonit chiar și ca va prezenta show-ul Mireasa, dar Simona Gherghe a fost neclintită de pe scaunul ei.

În schimb, Gabriela Cristea prezintă o extensie a emisiunii, care continuă pe Antena Stars. În plus, ea mai este prezentă și în proiectul Mămici de pitici, cu lipici, în care au mai fost cooptate în trecut și Elena Ionescu sau Oana Roman.