Gabriela Cristea, acuzații extrem de grave! S-a ajuns foarte departe: „Ceva nu ți-a ieșit bine pe gură, Gabrielo”

17 oct. 2022
Gabriela Cristea, acuzații extrem de grave! S-a ajuns foarte departe:

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Asta nu înseamnă însă că nu există persoane care au și lucruri rele de zis la adresa acesteia.

De-a lungul timpului, Gabriela Cristea s-a confruntat cu ceva kilograme în plus, în special după naștere. A slăbit destul de mult, apoi kilogramele au reapărut.

Acum vedeta se simte bine în pielea ei, însă chiar și așa, anumite postări de pe rețelele de socializare îi cam pun pe gânduri pe fani.

De ceva vreme, comentariile negative la adresa vedetei de la Antena Stars au început să curgă. Nu puțini sunt cei care o acuză că și-ar edita pozele prea mult, pentru a părea mai slabă decât este în realitate.

Ce o dă de gol pe Gabriela Cristea? Pe micile ecrane din păcate, când apare în platoul celor de la Antena Stars, soția lui Tavi Clonda arată complet diferit față de social media.

Drept urmare, fanii au început să spună că aceasta minte într-o mare măsură atunci când vine vorba de aspectul ei fizic.

Critici dure la adresa faimoasei Gabriela Cristea

”Puțin parcă prea modificată poza, oricum este drăguță, dar… cam exagerat”, „Cristea a slăbit miraculos”, „Atât de mult ai slăbit sau este editată poza?”, „Iacă întreb, doar este persoană publică, decât să mintă lumea cu televizorul”.

”Din ce se vede te cam certa doamna viitor psiholog! Ceva nu ți-a ieșit bine pe gura, Gabrielo!”, sunt câteva dintre comentariile negative primite de Gabriela Cristea pe contul de Instagram.

Și nu este prima oară când vedeta este victima comentariilor răutăcioase. Recent, mai mulți internauți i-au acuzat atât pe Gabriela Cristea cât și pe Tavi Clonda că nu fac altceva decât să stea acasă, degeaba, lucru care a enervat-o la culme pe vedetă.

”Mi-au scris că suntem niște paraziți, că stăm acasă și că nu facem nimic”, spunea prezentatoarea în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.