Gabriela Cristea, cea mai mare umilință de până acum. Ce a făcut pentru bani. Oana Zăvoranu a făcut-o de râs în public

05 feb. 2022
Gabriela Cristea, cea mai mare umilință de până acum. Ce a făcut pentru bani. Oana Zăvoranu a făcut-o de râs în public

Gabriela Cristea, dar și Tavi Clonda s-a făcut de râs în public. Cei doi au fost puși într-o situație super jenantă, iar protagonista evenimentului a fost chiar actrița Oana Zăvoranu.

Cei mai mulți internauți știu deja că Oana Zăvoranu nu are limite când vine vorba despre influenceri. Actrița și-a făcut inclusiv o emisiune în care a vorbit despre modul în care vedetele se folosesc de urmăritorii săi pentru a-i face să achiziționeze fel de fel de produse, prin care ei să poată să câștige bani.

Pentru Oana Zăvoranu, noua meserie de pe rețelele de socializare este doar ”mocangeală”, după cum o spune chiar ea. Vedetele pormovează branduri, primesc multe beneficii și chiar și lucrur gratuite, iar fanii lor își cheltuie banii.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au intrat în vizorul actriței încă de anul trecut. Oana Zăvoranu a avut o emisiune în care a vorbit despre tot ce în stare cuplul să facă pentru a câștiga niște bani și pentru a primi mâncare gratuită.

Acum însă, cuplul a revenit în centrul atenției. Motivul? Ei bine, totul a început după ce Tavi Clonda a publicat în mediul online mai multe filmulețe din vacanță, de la un restaurant din Poiana Brașov.

Oana Zăvoranu o atacă pe Gabriela Cristea

El și Gabriela Cristea le-au arătat fanilor ce mâncare au primit în locația respectivă și evident au oferit și denumirea localului, semn că ar fi fost vorba despre un barter, lucru care a enervat-o la culme pe actriță.

Nu doar că i-a făcut nehaliți pe cei doi, ba chiar a insinuat că ar fi primit mâncarea pe gratis pentru a face reclamă localului respectiv și l-a avertizat pe Tavi Clonda că soția ar putea să-i mănânce tot din farfurie cât el filmează.

”Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.

Să nu uităm însă că nu doar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost criticați în ultimul an de actriță. În aceași situațe au ajuns Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, dar și Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu.