Gabriela Cristea este disperată! Tavi Clonda a fost dus de urgență la spital. Ce diagnostic crunt a primit de la medici

30 ian. 2022
Gabriela Cristea este disperată! Tavi Clonda a fost dus de urgență la spital. Ce diagnostic crunt a primit de la medici

Momente de panică pentru Gabriela Cristea. Soțul vedetei, Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital după ce s-a confruntat cu o serie de dureri, pe care le-a neglijat în ultima perioadă. El a împărtăși totul cu urmăritorii săi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele ma îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. La fel ca orice altă familie însă și în relația lor de căsnicie mai apar probleme.

Recent, Tavi Clonda a ajuns la spital după ce s-a confruntat cu dureri în zona picioarelor. La început, artistul credea că era vorba despre o întindere, așa că a preferat să se trateze acasă. Asta cel puțin până când durerile au continuat să se amplifice.

Pentru a evita o situațe mai gravă, soțul Gabrielei Cristea s-a programat la un ortoped, fiindu-i teamă să nu cumva să fie nevoie de o operație, însă veștile au fost cât se poate de bune.

”Credeam că am o întindere de când am fost la Piatra Neamț. Am făcut o mișcare greșită pe colo și s-a făcut treaba urâtă și vânătă. Am venit la spital să mă vadă un specialist, un ortoped, să îmi fac o radiografie.”, a spus Tavi Clonda pe Instagram.

Ce diagnostic a primit Tavi Clonda

Medicul specialist la care s-a dus Tavi Clonda i-a spus artistului că în astfel de situații, pacientul trebuie să ajungă la medic chiar după incident și nicidecum să așteapte atât de mult timp, alegând să se trateze singur.

Pe de altă parte, veștile au fost cât se poate de bune. Tavi Clonda povestește că astfel de probleme apar din cauza vârstei, iar motivul principal l-a reprezentat lipsa încălzirii, în condițiile în care acesta se confruntă cu o problemă la mușchi, încă din perioada copilăriei.

”Nu vă arăt ce am că vă speriați, și nici nu vă zic exact, oricum nu e de operat. După o vârstă apar probleme. (…) Când eram mic făceam șpagatul și de atunci am forțat mușchii înghinali, iar acum nu am făcut încălzirea necesară și am deranjat acei mușchi deja afectați din copilărie.”, a mai povestit Tavi Clonda pe rețelele de socializare.