Gabriela Cristea, în stare de șoc. Tavi Clonda, bătut crunt din cauza unei alte femei

30 sept. 2021
Gabriela Cristea, în stare de șoc. Tavi Clonda, bătut crunt din cauza unei alte femei
Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram

Un bărbat calm de fel, Tavi Clonda a trecut printr-o experiență neplăcută în urmă cu mult timp. Deși între timp s-a căsătorit cu Gabriela Cristea, cu care are și doi copii, artistul încă are probleme ca urmare a incidentului prin care a trecut.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut la Kanal D, atunci când el cânta împreună cu formația sa în emisiunea pe care actuala vedetă Antena Stars o prezenta la acel post de televiziune. Înainte să se cunoască însă, Tavi a trecut printr-o experiență nefericită.

Mama sa a povestit ce s-a întâmplat

Acest nefericit eveniment l-a povestit chiar mama artistului. Ea a spus că totul s-a întâmplat când Tavi avea 20 de ani, în momentul în care fiul ei i-a dat un pumn unui bărbat pe care l-a surprins alături de iubita sa de atunci. Din păcate tot Tavi a avut probleme după acest eveniment.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital(…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a dezvăluit mama lui Tavi Clonda, Elena Clonda, în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform Wowbiz.

Medicii l-au tratat cu superficialitate

Mama sa a spus că odată ajuns la spital, medicii nu i-au acordat prea mare atenție și au tratat evenimentul cu superficialitate. A fost nevoit în cele din urmă să fie operat de urgență și resimte și acum urmările acelui eveniment.

„L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt.(…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat … Două operații a avut”, a mai spus Elena Clonda.