Gabriela Cristea, OUT de la Antene? Vedeta a fost prinsă în fapt. Totul este public acum, nu poate nega

28 oct. 2022
Gabriela Cristea, OUT de la Antene? Vedeta a fost prinsă în fapt. Totul este public acum, nu poate nega

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Asta nu înseamnă însă că vedeta este plăcută chiar de toată lumea. Unii au urmărit-o în detaliu și o acuză că ar fi mințit enorm.

Recent, Gabriela Cristea a publicat mai multe imagini la un salon de înfrumusețare. Vedeta a apelat la mai multe proceduri corporale pentru a putea să se mențină în formă.

Aceasta s-a fotografiat la intrarea centrului respectiv de relaxare și le-a dezvăluit urmăritorilor săi că se simte mai bine ca oricând și că are grijă de corpul ei.

”Acum am putin timp sa ma ocup si de corpul meu “dezorganizat” si sa incerc sa construiesc ceva care sa ma faca sa ma simt in armonie cu mine.”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Ce a urmat apoi a întrecut orice fel de așteptare. Internauții au acuzat-o pe vedeta de la Antene că și-ar edita fotografiile atât de mult, încât realitatea a fost denaturată complet.

Gabriela Cristea, atacată din toate direcțiile

De asemenea, alții spun că Gabriela Cristea, cea de la televizor, este cu totul altă persoană față de cea de pe Instagram, iar criticile nu s-au oprit aici.

Vedeta a fost acuzată de minciună, a fost jignită, iar unii se miră cum de acesteia nu îi este jenă pentru ce a ajuns să facă.

”Câta capul ai, femeie, la story și cum ești aici! Nu ti-e rușine sa minți asa?; Eu sunt socata!!!!Nu mai zic nimic….”; ”Ferească Dumnezeu. Plin de filtre. E chiar ciudata poza asta. E editată rau. Nu știu cum nu va este jenă”

”Ce e cu corpul acela nerealist? Gabriela cum poți să spui că poza nu e deloc editata când fața ta nu are nimic de-a face cu fața ta reală, că sticla de la ușă așa venea îndoită etc”; ”Ipocrizia la voi influencerițelor a ajuns la cote maxime. Mințiți lumea, rușineeee.”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe Instagram.

Gabriela Cristea, dată afară de la Antene?

Și nu este prima oară când vedeta este acuzată că ar minți în legătură cu aspectul ei fizic. De aici, mulți se întreabă dacă Gabriela Cristea nu va ajunge să fie dată afară de la Antene.

Criticile la adresa ei s-au tot adunat în ultima perioadă și sunt persoane care au ajuns să nu o mai urmărească pe vedetă din aceste emotive. Rămâne de văzut dacă acest lucru îi va afecta și cariera din televiziune.