Gabriela Prisăcariu a luat-o razna. Soția lui Dani Oțil și-a ieșit complet din minți. Ce a supărat-o foarte tare

06 mai 2022
Gabriela Prisăcariu a luat-o razna. Soția lui Dani Oțil și-a ieșit complet din minți. Ce a supărat-o foarte tare

Nu doar Dani Oțil și-a schimbat comportamentul de când a devenit tătic. Și Gabriela Prisăcariu se arată revoltată de părerile celor din jur, iar asta o confirmă chiar ultima ieșire nervoasă a vedetei.

Deși până acum Gabriela Prisăcariu s-a arătat mereu o persoană calmă, iată că vedeta are și ea nemulțumirile ei, iar cei care nu sunt de acord cu ea nu prea au de ales.

De când a apărut pe lume copilul celor doi, vedeta postează constant imagini dar și clipuri video cu acesta, iar în multe dintre ele, fanii au observat și ce alimentație are acesta, lucru care nu a prea fost pe placul lor.

Nu știm câte persoane s-au revoltat, cert e că Gabriela Prisăcariu a luat-o razna și i-a invitat pe toți cei care nu o susțin să nu o mai urmărească pe social media.

”Deci jur, mă gândesc serios să nu mai postez absolut nimic ce ține de bebeluș pentru că cumva toate mămicile care mă urmăresc și care nu mă urmăresc știu mai multă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm.

Deci da, nu facem nimic de capul nostru, am ales să-i dau bebelușului ou întreg, să-i dau nici, caju, alune pentru că așa scapă de riscul ca el să facă mai târziu alergie. Dacă vă convine bine, dacă nu la fel de bine, voi faceți ce e mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi”, a precizat soția lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, criticată din toate direcțiile

Și pentru a nu lăsa loc de interpretări, semn că s-a simțit vinovată, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit și modul în care îi prepară hrana copilului său. Mai mult de atât, vedeta spune că e acuzată în repetate rânduri că se folosește de imaginea acestuia pentru a face bani.

”Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic din ce ține de el. Pe urmă o să primesc mesaje, de ce nu mai postați, vreți să faceți bani cu el…sau ce mesaje mai primeam la început când nu îi postam fața și nu postam nimic cu el”, a precizat Gabriela Prisăcariu, vizibil iritată de ce comentarii primește.