Gafa imensă pe care Roxen a făcut-o în semifinala Eurovision 2021. Este virală peste tot. Cu ce s-a făcut de râs: „Rușine!”

21 mai 2021
Gafa imensă pe care Roxen a făcut-o în semifinala Eurovision 2021. Este virală peste tot. Cu ce s-a făcut de râs:
Roxen

La 21 de ani, pentru Roxen, Eurovisionul era șansa carierei la care a visat. Spera să ajungă în finala concursului european de muzică și să adune multe puncte, care să-i aducă notorietate la nivel internațional. Dar totul s-a spulberat în momentul în care a fost făcut public punctajul.

Roxen nu s-a calificat în finala Eurovision 2021. Iar specialiștii spun că era de așteptat, ținând cont de prestația ei de pe scenă. Nu a avut show, a falsat, s-a văzut lipsa de experiență. Au spus-o și Mihai Trăistariu, cel care a adunat cele mai multe puncte pentru România la acest concurs și au întărit-o și alții ca Elena Ionescu sau Ovi.

Roxen s-a făcut de râs la Eurovision 2021

TVR a fost în topul de jos al audiențelor cu Eurovision. Nu a reușit nici măcar să obțină cifre bune, deși în trecut se poziționa pe locurile fruntașe. Este al treilea an în care România nu ajunge în finală, iar dezamăgirea i-a determinat pe mulți să renunțe să se mai uite la acest show, care altă dată era foarte apreciat.

Totuși Roxen a intrat în trending Youtube și este virală pe rețelele sociale cu momentul său artistic. A strâns peste 600.000 de vizualizări și se află pe locul 6 în topul celor mai urmărite videoclipuri.

Ce a greșit Roxen în semifinală

Cei mai mulți au vrut să vadă de ce a obținut un scor atât de jalnic Roxen, iar concluzia a fost una clară: a cântat prost, melodia nu a fost una competitivă, iar show-ul a fost parcă mai slab ca oricând. Foarte mulți fani spun că artista din România s-a făcut de râs, în primul rând pentru că a falsat foarte mult, iar asta a fost evident chiar și pentru cei care nu sunt specialiști în muzică.

„Din nou, ascultând-o live, am avut senzația că nu are precizie maximă, că nu are suflu … cel mai probabil din cauza dansului și a mișcărilor bruște. Sau … poate așa e timbrul ei – puțin tremurat. Ori poate faptul că e prea mică, prea necoapta pentru un concurs de o asemenea anvergură. Habar n-am. Cert e că … a fost prea mare concurența în Semifinala I ca să treci în Top 10.

Una peste alta… nu a fost nimic rău pentru România. Dar nici spectaculos. Puteau să vină cu un show mai ieșit din tipar, mai vizibil, mai wooow.Însă România, mereu, atâta poate. Rușine echipei!”, a fost mesajul publicat de Mihai Trăistariu după semifinala din 18 mai.

Republica Moldova, în schimb, s-a calificat în finala Eurovision 2021. Prestația mai jos: