Gafa incredibilă făcută de Carla’s Dreams. Juratul de la Super Star l-a șocat pe Dani Oțil

12 nov. 2021
Gafa incredibilă făcută de Carla's Dreams. Juratul de la Super Star l-a șocat pe Dani Oțil

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai de excepție soliști vocali din România. Deși a devenit cunoscut publicului larg în urmă cu ani de zile, multă lume nu știe nici acum cine se ascunde, de fapt, în spatele măștii sale. 

Despre Carla’s Dreams nu se știu prea multe informații, cert e că formația acestuia își dorește în continuare să rămână anonimă. Acesta este și motivul pentru care Carla’s Dreams nu a renunțat nici măcar o singură dată la celebrul său machiaj.

Mai mult de atât, gurile rele spun că solistul le-ar fi interzis și persoanelor din anturajul său să vorbească despre viața sa personală, deci pentru el, discreția este cuvântul cheie.

Deși nu ar fi trebuit să vorbească vreodată despre asta, Dani Oțil nu s-a mai abținut. La un momendat, prezentatorul de la Antena 1 a apucat să se întâlnească cu celebrul cântăreț, iar ce a ieșit a fost de-a dreptul uluitor.

Cu alte cuvinte, în 2018,  la ziua lui Dani Oțil, Carla’s Dreams a vrut să păstreze distanța față de ceilalți invitați, motiv petnru care i-a propus solistului să nu bea în public ci sa meargă ”în spate”.

Carla’s Dreams l-a șocat pe Dani Oțil

”Mi-a spus să mergem în spate și am băut între dubă și lada de gunoi”, a mărturisit prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Deși la fiecare apariție Carla’s Dreams este o persoană cât se poate de serioasă, iată că în cadrul petrecerii acesta a fost mai mult decât deschis.

”Ziua am ținut-o în club. Bubuială, gagici, eram singur… Mă și gândeam că dacă mă afișez cu ăsta e mai ceva decât cu Alex Velea. Era mister, sar alea pe noi. Și ăsta a zis: „Bei aici, ca bărbații!”. Și am băut între tomberon și duba lor de concert. Am comandat mâncare…Dar nu ne-am îmbătat, ne-am pilit”, a povestit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Surpriza a venit de abia la final, când Carla’s Dreams a făcut o gafă de proporții. Solistul a vrut să afle dacă în România se fac ”flotări în sticlă”, ba chiar i-a arătat și lui Dani Oțil cum se fac.

Prezentatorul tv a rămas șocat de forța solistului, având în vedere că cei doi băuseră deja destul de mult.

”Și atunci a zis: Voi în România faceți flotări în sticlă? Deci cu ambele mâini pe sticla de wiskey a început să facă flotări. E foarte puternic. Mă sperie omul ala. Ori e omul foarte puternic, ori e băutura!”, a povestit Dani Oțil.