George Burcea a dat lovitura vieții lui! În ce serial Netflix va juca alături de celebra Catherine Zeta-Jones. Andreea Bălan se va enerva teribil

22 sept. 2021
George Burcea a dat lovitura vieții lui! În ce serial Netflix va juca alături de celebra Catherine Zeta-Jones. Andreea Bălan se va enerva teribil
Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, Getty Images

Andreea Bălan primește o veste care o va enerva la maxim, chiar în ziua în care și-a lansat noua ei piesă, Stele Căzătoare. Fostul ei soț, George Burcea a primit un rol important într-o producție Netflix, în care va juca și celebra Catherine Zeta-Jones. Și iubita acestuia, Viviana Sposub o duce bine, fiind în prima plan la Bravo, ai stil! Celebrities de pe Kanal D.

George Burcea va face parte așadar din pelicula regizată de Tim Burton, denumită „Wednesday”. El îl va interpreta pe majordomul familiei Addams, Lurch. Victor Dorobanțu este celălalt român, care a primit un rol în acest serial realizat special pentru Netflix. El va fi

Filmările vor avea loc integral în România, iar Catherine Zeta-Jones va sta în țara noastră cât timp va fi nevoie. Serialul prezintă povestea lui Wednesday, mezina familiei, care va merge la Nevermore Academy.

Ce spune Catherine Zeta-Jones despre filmările în România

Catherine Zeta-Jones și Luis Guzmán vor juca rolurile Morticiei și Gomez, părinții tinerei. Mai mult, Gwendoline Christie, cunoscută din serialul „Game of Thrones” va avea rolul rivalei Morticiei.

„Voi începe în curând filmările în România. Sunt foarte încântată să lucrez cu minunatul Tim Burton, cu cei care se ocupă de costume şi machiaj am mai lucrat. Cu Luis Guzman am filmat şi în Traffic. Va fi o camaraderie minunată. Abia aştept să filmez”, a spus Catherine Zeta-Jones.

Andreea Bălan nu este deloc încântată că George Burcea se descurcă singur. Ea consideră că acesta a ajuns în prim plan datorită faptului că s-a folosit de imaginea ei, dar iată că acest rol primit într-o producție Netflix o contrazice.