George Burcea și Viviana Sposub se mută din România! În ce țară pleacă și ce super job a primit fostul iubit al Andreei Bălan

12 nov. 2022
George Burcea și Viviana Sposub se mută din România! În ce țară pleacă și ce super job a primit fostul iubit al Andreei Bălan

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar cei doi se pregătesc acum să plece din România pentru o perioadă de timp. Cei doi vor pleca din țară peste câteva zile.

George Burcea și Viviana Sposub sunt nedespărțiți de când s-au cunoscut la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Cei doi trăiesc o adevărată poveste de dragoste, iar de fiecare dată când apar public ei arată mai îndrăgostiți ca oricând.

Încă soțul în acte al Andreei Bălan va pleca în Statele Unite ale Americii deoarece va avea loc lansarea oficială a filmului „Wednesday”, un serial care este difuzat pe Facebook. Iubitul ei a făcut orice a post posibil pentru a putea ca Viviana Sposub să vină cu el.

Cei doi chiar au fost surprinși ieșind fericiți de la Ambasada Statelor Unite ale Americii deoarece Viviana Sposub a primit aviz favorabil pentru viza de turist. Actorul a fost contactat de către playtech.ro pentru a oferi o reacție cu privire al acest subiect, dar a evitat să facă vreo declarație. Totuși, el a spus că partenera sa de viață va merge cu el în SUA.

George Sposub va pleca cu iubita sa undeva pe 10-12 noiembrie și vor sta 2-3 luni, deoarece actorul are mai multe planuri peste Ocean, în timp ce Viviana Sposub va participa la un casting pentru un film.

„Da, mă pregătesc să plec în America, dar nu am voie să dau alte amănunte”, a confirmat George Burcea.

George Burcea locuiește deja împreună cu Viviana Sposub

Cei doi iubiți nu își pot imagina o viață unul fără celălalt, motiv pentru care ei s-au mutat deja împreună într-un apartament din mijlocul Bucureștiului.

„Ne sfătuim foarte mult profesional, vorbim ca niște babe scăpate de la pușcărie. Nu am avut în viața mea un astfel de partener, dacă ne lași să vorbim, vorbim 24 de ore din 24 în continuu.

Relația noastră e oficializată de când am ieșit din fermă. Pasul următor nu știm când îl vom face. Mai am mici chichițe de rezolvat din trecutul meu. Dar cel mai important e că noi ne iubim. Așa cum în fermă am luat lucrurile pas cu pas, după doi ani de relație, lucrurile se iau tot pas cu pas. Mai devreme sau mai târziu, vom face și acel mare pas”, ne spunea George Burcea.