Geta Sterp a renunțat complet la oi, spre disperararea mamei Geta! Ce job neașteptat are acum sora lui Culiță Sterp. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o așa

25 oct. 2022
Geta Sterp a renunțat complet la oi, spre disperararea mamei Geta! Ce job neașteptat are acum sora lui Culiță Sterp. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o așa

Geta Sterp era un mare sprijin pentru mama Geta la treburile gospodărești și avea mare grijă ca toate să fie în ordine la stâna de oi. Acum aceasta s-a căsătorit și s-a mutat împreună cu soțul său, Sebastian. A decis să lase în urmă vechea viață și să accepte provocarea unui nou job. Dar nu va fi deloc ușor să-și covingă mama să o lase să trăiască altfel.

Fanii au rămas foarte surprinși când au aflat cu ce se ocupă acum sora lui Culiță Sterp pentru că toți o știau pe aceasta extrem de activă și mai mereu în mijlocul oilor. Într-un video ea le-a dezvăluit fanilor că soacra sa a învățat-o tot ce trebuie la calculator, iar acum se ocupă de facturi și alte documente de la firma soțului său, Sebastian.

Mama Geta a ținut să facă lumină în această situație. Nu are de gând să o lase pe Getuța să renunțe la oi. Ea va veni în continuare la stână, dar nu la fel de mult ca până acum. Doar că atunci când vor veni pe lume copiii, viața la stână chiar se va termina.

Mama Geta pune piciorul în prag. Ce spune despre Getuța

„Băiatul acela, el nu are timp să meargă zi de zi la oi că el chiar nu are timp. Ei au o afacere cu lemne, dar Getuța ține oile în continuare. Ea o să vină să ne ajute și la oi, atâta timp cât are ea disponibil, până când o să aibă copii. Când o să aibă copii cred că lasă tot baltă, se ocupă doar de copii și creșterea lor. Așa mi se pare și normal, când ai copii mici să te ocupi de ei, nu bonă și nu nimeni.

Mama e sfântă! Acuma aleargă și până la mine și mă mai ajută. Noi suntem la 10 kilometri depărtare, vă dați seama că noi de ajutăm unii pe alții că dacă era să se mărite la 120 de kilometri da, era gata, dar fiind aici în ușa casei mereu vine cu tot cu Sebi„, a ținut să precizeze mama Geta, pentru wowbiz.ro.

Femeia a mai trecut printr-o situație de acest tip și când fiica cea mare, Ileana s-a căsătorit și a plecat de acasă. Acum aceasta are familie, copii și nu mai ajunge atât de des la stână. Singurul rămas necăsătorit este Iancu Sterp, fiul cel mic, în care mama Geta își pune toată baza. Ea speră ca acesta să se căsătorească rapid cu o tânără care să o ajute la treburile gospodărești.

În prezent, el are o relație stabilă și lucrurile pare să evolueze în direcția dorită de mama Geta. Fata pare a fi obișnuită cu viața la țară și nu seamănă cu nicio altă cucerire făcută de fratele lui Culiță Sterp, care are mare succes la femei.