Giani, bătut la filmările pentru Las Fierbinți! Cine i-a tras o lovitură să o țină minte și cum s-a ajuns aici. Ce a decis PRO TV în acest context

13 oct. 2022
Giani, bătut la filmările pentru Las Fierbinți! Cine i-a tras o lovitură să o țină minte și cum s-a ajuns aici. Ce a decis PRO TV în acest context

După ce marți seara, românii au urmărit cu zâmbetul până la urechi prima parte a poveștii din Fierbinți din această săptămână, aceștia nu au ratat aseară episodul în care au putut afla ce s-a întâmplat cu ideea lui Giani de a avea un elefant care să picteze, cu dorința lui Celentano de a învăța să înoate cu ajutorul lui Vasile, dar și cu Ardiles și vânzarea lui de aur pentru o aparentă operație atât de necesară!

Treaba cu Ardiles s-a rezolvat rapid când toată lumea a înțeles că era doar o minciună ceea ce îi povestise lui Robi și că în fapt el doar voia să facă rost de bani. Ce nu s-a așteptat nimeni a fost ca aparentul lui client să fie nimeni altul decât Fane din Slobozia, ”cel mai mare combinator din lume”. Discuția dintre cei doi a fost una savuroasă, cu o concluzie dură despre realitatea actuală: ”Nu mai ai ce fura. Nu mai are nimeni bani”.

Giani a primit o lovitură pe care nu o va uita prea curând

Nici Celentano nu a fost mai încântat, după ce a realizat că nu stă prea bine nici cu înotatul pe iarbă, darămite cu cel în lighean! Dacă pentru elefant nu a reușit să strângă bani, Giani a decis alături de Dorel să facă o afacere cu Brânzoi: să îl pună pe calul acestuia să picteze. Surpriza mare a fost lipsa de chef a calului să facă ce vor cei trei, dar și lovitura dura pe care Giani a primit-o, care l-a făcut să admită: ”Nu-mi mai trebuie nimic. Du-mă acasă”.

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29 În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 33.3% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 5.8 puncte de audiență și 16.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, aproape 2.2 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți.

În această seară, cel mai iubit serial de comedie revine cu o ultimă tranșă de râs pentru această săptămână! Se pare că Robi a descoperit secretul vieții și al calmului. Oare va reuși să-l transmită și celorlalți săteni? Iar Giani are o nouă idee de afacere… de această dată cu brânză. Dacă aceasta îi va merge mai bine, descoperim curând.