Giani din Las Fierbinți a fost bătut măr! Ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Decizia celor de la PRO TV

26 mai 2022
Giani din Las Fierbinți a fost bătut măr! Ce se va întâmpla în continuare cu acesta. Decizia celor de la PRO TV

Serialul Las Fierbinți continuă să fie un adevărat fenomen național. Cei de la Kanal D au încercat să vină cu o replică și au lansat Strada Speranței, o producția marca Toni Grecu în care joacă și Monica Anghel, dar și Jojo (Cătălina Grama). Audiențele modeste l-au scos deja din prime time în una din zilele de difuzare.

În schimb Las Fierbinți este pe locul 1 și cu acest sezon. Ultimul episod difuzat a fost magistral. Plecat să-i aducă dovezi lui Bobiță că extratereștrii există, Giani s-a întors bătut, dar mândru că „a dat-o parte-n parte”. A fost dovedit doar pentru că erau foarte mulți. Până la urmă, era vorba despre „doi malaci” îmbrăcați în costume verzi, care vărsau deșeuri în lacul din sat.

Las Fierbinți domină audiențele

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.1 puncte de rating și 31.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 3 puncte de rating și 11.6% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit serialul.

Astăzi, de la 20:30, Giani descoperă de ce nu merge nimic bine în țară, că oamenii nu sunt punctuali, dar și-a luat ceas „ultima fiță”, să nu întârzie niciodată.

„Aici e vorba de respect, nu de principiu. Dacă întârzii, înseamnă că nu ai niciun fel de respect față de mine. Văd lumea altfel de când am ceasul ăsta. Acum imediat verific. Abia acum am realizat ce înseamnă să ai un ceas bun la mână. Mi-am dat seama cum trece timpul, prea repede, și ne mai batem și joc de el. Nu mai fiți neserioși, nu mai întârziați”, le va spune el lui Bobiță și lui Brânzoi.