Giani din Las Fierbinți luat cu ambulanța! Informații de ultimă oră. Ce au decis producătorii PRO TV și legat de polițistul Robi

14 oct. 2022
Giani din Las Fierbinți luat cu ambulanța! Informații de ultimă oră. Ce au decis producătorii PRO TV și legat de polițistul Robi
Vasile și Robi din Las Fierbinți

Aseară, de la 20:30, telespectatorii au așteptat noul episod din serialul lor preferat, Las Fierbinți, pentru a-și găsi energia pentru ultima zi lucrătoare a săptămânii! Spre marea lor surpriză, Robi le-a spus chiar din startul episodului ce ar trebui să facă pentru a-și asigura o viață mai liniștită, iar Giani le-a propus o nouă idee de afacere.

În timp ce Vasile și Dalida aveau o discuție importantă despre potențiala lor vacanță, în care primarul a admis că el are un vis clar: ”Aș vrea să înot cu rechinii”, iar secretara că ea s-ar mulțumi și cu o ieșire locală, la mare, un miros de fum a intrat în biroul lor. Ce au simțit erau doar bețișoarele aprinse de Robi care avea parte de o ședință de relaxare și calm.

”Am aflat secretul vieții. Nu mă mai enervez”, a admis polițistul după ce a făcut o vizită în Slobozia. Se pare că cei din sat nu au fost de acord cu el și noile lui idei, având în vedere că fiecare dintre ei i-a tras câte o palmă când a încercat să rezolve situațiile ivite cu mantrele învățate.

Giani luat cu ambluanța în Las Fierbinți

Giani a avut și el parte de aventuri după ce i-a venit ideea de a face o afacere cu brânza lui Brânzoi. Deși a fost refuzat de vecinul lui, nu a stat pe gânduri și a furat din curtea acestuia. Însă, finalul serii a arătat că nu a fost deloc o idee bună, după ce a fost luat cu ambulanța: ”Îi bagă 4-5 perfuzii și mâine îl vezi la cârciumă”.

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:35. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.0 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.0 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.5 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:21, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.