Gina Pistol a avut o relație secretă cu Ciprian Marica. Motivul jenant pentru care fotbalistul refuza să se afișeze cu ea. Smiley se va enerva când va afla

30 sept. 2021
Gina Pistol a avut o relație secretă cu Ciprian Marica. Motivul jenant pentru care fotbalistul refuza să se afișeze cu ea. Smiley se va enerva când va afla

Înainte să fie iubita lui Smiley, Gina Pistol nu se bucura de o imagine foarte bună. Fostul iepuraș Playboy a bifat mai mulți bărbați celebri și bogați, dar niciunul nu a dorit să-și asume o relație serioasă cu ea. Printre aceștia Codin Maticiuc, Alin Cocoș, omul de afaceri Nicola sau fotbaliștii Mihai Răduț și Ciprian Marica.

Gina Pistol și-a dorit să rămână alături de fiecare, dar poveștile s-au terminat similar. Cu multe lacrimi din partea ei și cu o lipsă de asumare din partea lor. Una dintre cele mai jenante relații a fost cea cu Ciprian Marica. Fotbalistul o plăcea destul de mult, dar nu voia să apară în public cu ea, doar să o aibă în palmares.

Acesta îi trimitea bilete de avion să vină să-l viziteze în Germania, acolo unde el avea contract, dar refuza să recunoască faptul că are o relație cu Gina Pistol. Considera că aceasta nu are o imagine bună și că asta îl va afecta și pe el.

Gina Pistol, părăsită în cel mai jenant mod posibil

”Confirm informația, din surse sigure. Gina Pistol a plecat de la Marica, dar acum îi pare rău. Îi dă o groază de sms-uri omului, poate se lipește din nou o relație, ceva. Drama e, se pare, că Marica n-a vrut decât să o treacă în palmares și cam atât…”, scria jurnalistul Cristi Brancu pe blogul lui. Aceata are acum o emisiune modenă la Prima Tv.

Jenată de modul în care a fost practic părăsită, Gina Pistol nu a vrut nici ea să recunoască relația cu Ciprian Marica, deși pe surse transmitea către presă că ea ar fi noua iubită a fotbalistului.

”Nu stă numai Ciprian în Germania. Eu am plecat la Dusseldorf și de acolo am mers la niște prieteni care stăteau în Frankfurt. Am petrecut un weekend în Frankfurt și apoi m-am întors acasă. Nu m-am văzut cu Ciprian. Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani’, dacă este ziua mea face și el la fel”, spunea iubita lui Smiley la acel moment.

Ulterior, Ciprian Marica a început o poveste de iubire cu Ilinca Vandici, care nu s-a terminat foarte bine. Recent a fost protagonistul unor scene de cascadorii râsului. A fost prins și filmat în camera de hotel de soțul unei femei căsătorite, cu care el întreținea relații sexuale.