Gina Pistol a spus public că din când în când Smiley o mai scutură. Nimeni nu se aștepta la astfel de dezvăluiri

27 sept. 2021
Gina Pistol a spus public că din când în când Smiley o mai scutură. Nimeni nu se aștepta la astfel de dezvăluiri

Gina Pistol a bifat de-a lungul timpului multe relații cu bărbați celebri și bogați. Cu toți și-a dorit o familie, dar într-un final ei au ales alte femei. Smiley a fost cel care i-a dăruit viața la care visa de mic copil. Acum este împlinită și fericită, alături de iubitul și micuța ei Josephine.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Gina Pistol a izbucnit de mai multe ori în lacrimi. Ea a vorbit liber despre copilăria grea pe care a avut-o. Părinții au divorțat când ea avea doar 6 ani, apoi s-au judecat pentru custodia ei și într-un final a ajuns să joace chiar ea rolul de mamă în familie.

„Eu sunt genul de lup singuratic. De mama și de fratele meu am avut grijă și îi iubesc ca pe ochii din cap, sunt ai mei, doar că eu cumva în lumea asta m-am văzut singură. Copil fiind am simțit lipsa tatălui. Acum nu și de mult timp nu mai simt lipsa lui. (…) Eu am fost singură toată viața. Și mama, draga de ea, a fost un suflet care s-a zbătut să ne ofere nouă tot ce e mai bun, dar e cumva sora mea mai mică, așa o văd. (…) În momentul ăsta am tot ce visam în copilărie, familia, casa mea…”, a mărturisit iubita lui Smiley.

Gina Pistol a recunoscut că Smiley o mai scutură din când în când

Gina Pistol a dezvăluit că această copilările plină de probleme i-a creat un dezechilibru emoțional din care nu și-a revenit nici astăzi. Frica de abandon este mereu prezentă în sufletul ei, astfel că are tendința de a fugi dintr-o relație când simte că ceva nu funcționează optim. Nu era obișnuită să lupte. Până la Smiley, care a schimbat-o total.

„Frica asta de abandon pe care am avut-o înrădăcinată puternic m-a făcut de foarte multe ori să fug. Când ceva nu mi se părea ok, nu stăteam să repar, plecam pur și simplu. Vorbesc despre relațiile care chiar au contat pentru mine. Am momente în care mă sabotez și am noroc foarte mare cu Andrei, care este un om foarte rațional și răbdător, tot timpul mă ia și mă scutură”, i-a mărturisit vedeta lui Mihai Morar.