Gina Pistol, acuzată că-și minte fanii cu nerușinare! Cum arată aceasta în realitate, fără filtre

24 feb. 2022
Gina Pistol, acuzată că-și minte fanii cu nerușinare! Cum arată aceasta în realitate, fără filtre

Gina Pistol este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta a împlinit 41 de ani, dar face mari eforturi pentru a nu-și arăta vârsta. Chiar dacă s-a plâns că a acumulat destul de multe kilograme după naștere, pe Instagram vedeta continuă să arate perfect.

Jurnaliștii de la Click! spun că de vină sunt filtrele pe care iubita lui Smiley le folosește. Gina Pistol a fost prezentă la evenimentul de lansare a filmului Odată pentru totdeauna, în care are și ea un rol secundar.

A fost pe covorul roșu împreună cu Smiley, iar cei care au văzut-o au dezvăluit apoi că aceasta are în continuare rotunjimi, pe care nu prea reușește să le acopere. Totuși, tot jurnaliștii de la Click! remarcă faptul că vedeta Antena 1 a început să revină cât de cât la forma de dinainte sărcinii.

Gina Pistol începe să revină la forma care a consacrat-o

Gina Pistol ține dietă și se antrenează cu antrenoarea de fitness, CarmenFit, care este recunoscută pentru programele sale extrem de eficiente, dar și intense totodată.

Smiley a mărturisit și el într-un interviu recent că iubita lui chiar a slăbit. Cât despre al doilea copil, el și-l dorește, dar totul depinde de Gina Pistol, care spune că nu este bine să-i fie forțată mână lui Dumnezeu.

Ea dezvăluia în urmă cu mai mult timp că medicii i-au spus că nu va putea rămâne niciodată însărcinată și a considerat o minune dumnezeiască ceea ce i s-a întâmplat.