Gina Pistol este distrusă! Motivul real pentru care Irina Fodor a fost aleasă în locul ei pentru America Express (EXCLUSIV)

18 mai 2022
Gina Pistol este distrusă! Motivul real pentru care Irina Fodor a fost aleasă în locul ei pentru America Express (EXCLUSIV)

Gina Pistol trece din nou prin momente grele. În timp ce iubitul său Smiley, bifează proiect după proiect, ea se vede nevoită să stea mult în anonimat. Fiind obișnuită mereu cu lumina reflectoarelor, toată această situație îi provoacă stări negative. De altfel, vedeta s-a tot plâns ba de dureri de cap, ba de alergii de la stres, ba de oboseală și chiar tristețe.

Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express anul trecut, dar spera să-și reia locul după concediul de maternitate. Cei de la Antena 1 au dorit să-i dea o șansă, însă conform surselor ShowBlitz.ro cel care s-a opus a fost Smiley.

Gina Pistol ar fi trebuit să plece departe de micuța Josephine timp de două trei luni. Și nu oriunde, ci tocmai în America, mai exact Mexic, Guatemala și Columbia. Astfel că vedeta s-a văzut nevoită să refuze oferta, însă asta nu i-a picat deloc bine pentru că încă își dorește să progreseze în carieră.

Smiley peste tot, Gina Pistol nicăieri

Este totuși posibil ca ea să primească un alt rol în cadrul emisiunii, posibil să prezinte partea online a show-ului, însă nu este ceea ce ea visa. Irina Fodor i-a luat locul practic peste tot, iar marea lovitură a fost în momentul în care producătorii au preferat-o pe soția lui Răzvan Fodor în locul ei și pentru emisiunea LIVE Vis în doi: Dancing on Ice, pe care a prezentat-o împreună cu Ștefan Bănică.

În timp ce Irina Fodor a anunțat că ea va prezenta America Express și că abia așteaptă să plece într-o nouă aventură, Gina Pistol a dispărut de pe rețelele de socializare, fiind probabil afectată de ceea ce se întâmplă.

În schimb Smiley este foarte activ și pare că este din nou plecat cu un proiect. De când s-a născut micuța Josephine, cariera lui nu a stagnat deloc. Dimpotrivă și-a mai adăugat și două filme la activ, în timp ce Gina Pistol a rămas doar cu Chefi la Cuțite, care nu se știe exact când va fi difuzat la Antena 1.