Gina Pistol o distruge pe Irina Fodor! Dezvăluiri super jenante. Adevărul despre prezentatoarea de la America Express

15 iul. 2022
Gina Pistol o distruge pe Irina Fodor! Dezvăluiri super jenante. Adevărul despre prezentatoarea de la America Express

Irina Fodor este cea care va prezenta emisiunea America Express, însă unii nu au fost așa de încântați să-i audă numele. Fanii Ginei Pistol ar fi preferat să o vadă pe iubita lui Smiley în noul sezon al emisiunii.

Deși Irina Fodor a fost acuzată că i-ar fi luat locul Ginei Pistol, iată că adevărul este cu totul altul, iar soția lui Răzvan Fodor se va simți umilită cel mai probabil când va auzi dezvăluirile făcute de colega sa.

Dacă vă întrebați cum a ajuns Irina Fodor să prezinte America Express, ei bine, totul a depins de Gina Pistol. Vedeta a dezvăluit că ea a fost cea care a refuzat propunerea producătorii, de dragul micuței Josephine.

Fiica sa și a lui Smiley are doar un an și câteva luni, iar Gina Pistol nu vrea să rateze niciun moment important din viața ei, motiv pentru care a preferat să nu stea departe de casă și să refuze să prezinte emisiunea America Express.

Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil. Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia?”, a dezvăluit Gina Pistol.

Motivul real pentru care Irina Fodor a ajuns să prezinte America Express

Pentru că vrea să nu rateze primele cuvinte ale fetiței sale și pentru că nu putea suporta gândul că va lipsi două luni de zile din viața micuței Josephine, Gina Pistol a decis să nu meargă la America Express, drept urmare, producătorii de la Antena 1 au ales-o din nou pe Irina Fodor, care a prezentat emisiunea și în timp ce iubita lui Smiley era însărcinată.

”Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta.

Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a mai dezvăluit vedeta.