Gina Pistol OUT de la Antena 1? Răsturnare totală de situație. Cine va prezenta Asia Express? Apar multe schimbări

03 mai 2022
Gina Pistol OUT de la Antena 1? Răsturnare totală de situație. Cine va prezenta Asia Express? Apar multe schimbări

Filmările pentru noul sezon Asia Express ar urma să înceapă la sfârșitul lunii mai, dar momentan nu s-a bătut palma cu cele nouă echipe care ar urma să plece la drum. De data aceasta show-ul va avea loc în America de Sud și va fi plin de aventuri.

Conform surselor ShowBlitz.ro, Gina Pistol ar fi dorită pentru postul de prezentatoare, însă aceasta nu s-a decis încă dacă va accepta sau nu oferta Antena 1. Principala problemă o reprezintă Smiley. Acesta nu pare de acord ca iubita lui să stea departe de micuța Josephine atât de mult timp.

Varianta de rezervă este din nou Irina Fodor. Cu toate că producătorii o plac foarte mult pentru că este conștiincioasă și nu are pretenții financiare exagerate, aceasta a primit multe critici pentru modul în care s-a descurcat la show-ul de dans pe gheață Dancing on Ice: Vis în doi. În termen de audiență, Gina Pistol este mult mai ofertantă.

Ce va face Cuza la Asia Express

Aceleași surse au dezvăluit că și Cuza ar urma să aibă un rol la Asia Express. Dacă Gina Pistol refuză postul, ar putea fi împărțit între el și Irina Fodor.

Oase și Marius Damian ar urma să continue proiectul. Cei doi au apărut anul trecut în show, prezentând diverse tradiții și curiozități din țările vizitate.

În ceea ce privește echipele participante la Asia Express, se pare că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au spus DA, la fel și Micuțu, împreună cu Cătălin Bordea. Cu restul se negociază încă. Sore a refuzat, iar Jean Gavril încă nu s-a decis.