Gina Pistol recunoaște public că a fost înșelată: „Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea”. Cine este femeia pe care nu o poate ierta

19 nov. 2021
Gina Pistol recunoaște public că a fost înșelată:

Cu toate că a fost considerată tot timpul drept una dintre cele mai sexy femei din România, Gina Pistol a avut de multe ori de suferit din dragoste. A fost înșelată, a iertat, și-a dorit o familie, a acordat mereu o a doua șansă, poate chiar și o a treia, iar la un moment crede că va rămâne singura.

Asta până când l-a întâlnit pe Smiley, de care s-a apropiat foarte mult pas cu pas. I-a dat multă libertate, l-a lăsat să facă tot ce-și dorește și astfel l-a cucerit pe artist. Cei doi au acum și o fetiță, pe micuța Josephine, care-i unește pe viață.

Când era prezentatoare la Asia Express, Gina Pistol a fost nevoită să gestioneze o stituație foarte delicată. Ana Baniciu era concurentă și a format echipă cu Raluka. Despre ea se spunea la acel moment că ar fi avut o aventură cu Smiley. Au și fost publicate câteva mesaje mai piperate la acel moment.

Într-un final artistul a ales să rămână cu Gina Pistol, iar acum Ana Baniciu se pregătește de nuntă cu un alt bărbat. Vedeta este obișnuită să ierte. Ea a avut o relație timp de șase ani cu omul de afaceri Nicola. Cei doi s-au certat și împăcat de mai multe ori, iar la un moment dat el a făcut cel mai urât gest față de ea. A căclat strâmb chiar cu o prietenă a Ginei.

”Am suferit enorm de mult. Când eram mai mică spuneam că nu o să iert niciodată un bărbat care o să mă înșele. Viața te aduce uneori în niște situații… Am avut o relație de 6 ani. A fost o chestie foarte urâtă. Era o femeie din grupul nostru de prieteni. Într-un moment de slăbiciune, el s-a culcat cu ea. Iar eu am aflat. A fost foarte dureros”, a declarat Gina Pistol, care nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume.

Gina Pistol spune că toți bărbații înșeală. Și Smiley?

Într-un interviu vechi ea dezvăluit că din punctul ei de vedere toți bărbații înșeală mai devreme sau mai târziu. Important este, însă ca aceștia să nu investească și sentimente pentru că abia atunci se strică relația.

„Eu am fost înşelată. Nu cred că există bărbatul care să nu înşele. Am iertat pentru că mereu simt nevoia să ofer o a doua şansă. Cred că este important felul cum te înşală. Atunci când iubitul tău caută în altă parte chestii profunde şi sentimente mi se pare grav. Atunci când este vorba doar despre o distracţie între băieţi cred că merge”, spunea iubita lui Smiley la fostul post de televiziune Acasă TV.

După ce s-a despărțit de afaceristul Nicola, care între timp a primit și o condamnare la închisoare pentru evaziune fiscală, dar de care a scăpat în cele din urmă, ea a povestit și ce s-a ajuns la o separare în momentul în care toată lumea aștepta o căsătorie.

„Sunt singura de cinci luni, e fain. Nu am avut timp sa stau sa cuget asupra acestui lucru. Se pare ca de data asta fiecare ne vedem de viata. Doar noi stim de ce ne-am despartit. Nu este vorba de inselat. Nu a mai fost sa fie. Nu mai era ca la inceput. Noi ne-am petrecut tineretea unul langa celalalt. M-am trezit la 30 de ani si nu se schimbase nimic. Motivul nu a fost ca nu a vrut sa ma ia de nevasta, pur si simplu nu a mai fost sa fie”, a mai spus Gina la același post de televiziune, în urmă cu aprape zece ani.

Acum vedeta a crescut mult ca imagine. Ea este prezentatoare la Antena 1 și are foarte multe contracte profitabile ca influcencer.