Gina Pistol s-a făcut grav de râs! Vedeta a scos pe toată lumea din sărite. Ce a făcut în public, în fața tuturor

11 mai 2022
Gina Pistol s-a făcut grav de râs! Vedeta a scos pe toată lumea din sărite. Ce a făcut în public, în fața tuturor

De când a devenit mamă pentru prima oară, atitudinea Ginei Pistol s-a schimbat complet, iar asta au observat chiar și fanii vedetei de la Antena 1, care deja au început să sature de toate ieșirile ei. Unii spun că aceasta nu caută altceva decât atenție prin postările ei. 

Deși vedeta s-ar fi așteptat la un alt tip de reacții, iata că de această dată fanii nu au mai iertat-o. Gina Pistol a publicat o imagine în care este aranjată, dar și machiată și recunoaște că se confruntă cu ceva probleme după sarcină.

Cu toate astea, iubita lui Smiley nu a putut să rateze momentul și spune că încearcă să se bucur de ce are în prezent, însă fanii au criticat-o în cel mai dur stil.

„Sunt departe de a fi în cea mai bună formă. Încă mă lupt cu kg în plus. Mă lupt cu ele (kilogramele), mă lupt cu oboseala (n-am mai dormit un somn legat de vreo 2 ani-nici pe sarcină nu am dormit), dar sunt pe drumul bun. Drumul către mine. Mă regăsesc ușor, ușor.

Ce voiam eu să subliniez cu această poză SUPERBĂ este că: tre’ să mai scoți din când în când DIVA din tine la iveală! Admir femeile care reușesc să arate așa zilnic. Ce-i minunat/frumos/superb și mie îmi place!

Așadar, dragile mele, hai să mai uităm de oala de pe foc (totuși să oprești aragazul înainte), de mormanul de haine care așteaptă să fie călcate, de piața care așteaptă să fie făcută, becul care trebuie schimbat, gunoiul care trebuie dus, pisica care vrea să fie hrănită, casa care se vrea aspirată, proiectul care trebuie predat, etcetera (că lista-i lungă ca o zi de luni). Măcar pentru jumătate de zi!”, a fost mesajul pe care Gina Pistol l-a scris în dreptul fotografiei publicate pe contul ei de Instagram.

”Nu te mai plânge”

Cel mai probabil Gina Pistol se aștepta să obțină doar mesaje de laudă din partea fanilor săi, în condițiile în care de când a devenit mamă caută continuu atenție.

Iată însă că vedeta s-a făcut mai degrabă de râs cu afirmațiile făcute. Au fost mulți fani care i-au reproșat că s-ar plânge prea des. De asemenea, alți internauți i-au spus că machiajul pe care l-a folosit ar îmbătrâni-o, iar asta nu este tot.

„Mulțumește-te cu ce ai, nu te mai plânge!; Acest machiaj nu te avantajează deloc. Îți dă un aer obosit (la extrem) și…îmbătrânit”, sunt doar o parte dintre reproșurile primite de Gina Pistol.