Gina Pistol sau Irina Fodor? Pe cine preferă publicul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Rezultat surprinzător în online

19 oct. 2021
Gina Pistol sau Irina Fodor? Pe cine preferă publicul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Rezultat surprinzător în online

Gina Pistol a născut în luna februarie o fetiță superbă, pe Josephine și automat a intrat în concediu de maternitate și a ratat competiția Asia Express. Astfel s-a ajuns la Sezonul 4 să fie prezentat de Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, cel care a câștigat ediția precedentă împreună cu chef Sorin Bontea.

Dacă în primul episod, internauții au fost puțin rezervați și sceptici și i-au trimis multe mesaje Ginei Pistol, spunându-i că o vor înapoi pentru că emisiunea nu mai are același farmec fără ea, ei bine acum lucrurile s-au întors la 180 de grade.

Popularitatea Irinei Fodor a crescut enorm. Alintată Țuca la Asia Express, aceasta a început să fie extrem de îndrăgită de fanii emisiunii, care au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Mulți o apreciază pentru frumusețea ei naturală, modestie și bunul simț de care dă dovadă tot timpul.

Mai revine Gina Pistol la Asia Express?

Inclusiv echipa de producție o adoră și șansele ca ea să o înlocuiască definitiv pe Gina Pistol sunt foarte mari. Iubita lui Smiley trece prin momente complicate. Deși este foarte fericită că are o fetiță alături de bărbatul pe care îl iubește, simte enorm lipsa proiectelor de televiziune și nu este confortabilă cu faptul că nu mai beneficiază de atât de multă atenție.

De altfel, aceasta a tot postat pe Instagram că are mari dureri de cap foarte des și că nu mai are chef de nimic. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că vedeta este în pragul depresiei pentru că nu știe dacă va mai reveni în prim plan la Antena 1 și totodată Smiley o neglijează pentru că el are foarte multe proiecte profesionale în desfășurare. Este jurat SuperStar România, prezentator la Românii au talent, unde au început filmările și petrece mult timp și în studio pentru a compune piese noi.

Irina Fodor sau Gina Pistol? Pe cine dorește publicul?

ShowBlitz.ro a realizat o analiză online pentru a aflat pe cine preferă acum fanii Asia Express pentru postul de prezentatoare. Și se pare că Irina Fodor este câștigătoare în momentul de față. Asta se întâmplă și pentru că ea este în prim plan datorită show-ului pe care îl prezintă acum.

În plus, se află în Grecia în momentul de față, unde filmează alături de cei trei chefi, Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrecut, o nouă emisiune culinară, Chefi fără limite, care se va difuza în curând la Antena 1.

Rămâne de văzut dacă Gina Pistol va reveni măcar la cârma emisiunii Chefi la Cuțite, care nu a fost scoasă din grilă. Adela Popescu este una dintre vedetele, care a revenit foarte rapid din concediul de maternitate, înapoi la PRO TV pentru că era nevoie de ea.

În ceea ce o privește pe iubita lui Smiley, au trecut deja aproape 9 luni și încă nu are niciun proiect cert la care să revină.