Gina Pistol și-a schimbat numele! Ce scrie acum în buletinul iubitei lui Smiley: ”Așa aș vrea să mi se spună”

13 iun. 2022
Gina Pistol și-a schimbat numele! Ce scrie acum în buletinul iubitei lui Smiley: ”Așa aș vrea să mi se spună”

Pe Gina Pistol o cunoaștem cu toții de ani de zile. A fost implicată în nenumărate proiecte, însă de când formează un cuplu cu Smiley viața vedetei s-a schimbat complet, iar contractele s-au modificat și ele. 

Ca să nu mai vorbim și de faptul că, de când a devenit mămică prioritățile Ginei Pistol s-au schimbat complet. Vedeta a refuzat inclusiv să mai prezinte emisiunea America Express, doar pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, micuța Josephine și pentru a se bucura de fiecare moment important din viața acesteia.

Rămân însă câteva lucruri neștiute până acum. Dacă despre Smiley știm că numele său real este Andrei Tiberiu Maria, câți dintre voi știu care este numele real al Ginei Pistol? Iubita artistului se simte mai bine când este strigată ”Gina” și acesta este și motivul pentru care numele din buletin nu și-l folosește mai deloc.

Ce scrie, de fapt, în buletinul Ginei Pistol?

Mai mult de atât, vedeta povestește că nici măcar mama ei nu îi mai spune pe numele real, fiind obișnuit deja cu ”Gina”, la fel ca și fanii săi. În buletin, numele acesteia este Georgeta, însă iubita lui Smiley dezvăluie că nu rezonează cu el.

De asemena, ea povestește că și-ar dori să își schimbe numele în toate actele astfel încât Gina Pistol să fie și numele ei real, deci nu ar fi exclusă o astfel de schimbare. Rămâne de văzut când va decide vedeta Antena 1 să facă și acest pas.

”Eu rezonez cu Gina. Dar aș vrea să îmi pun Gina în toate actele. Nu mi-a zis nimeni Georgeta, nici nu cred că știu oamenii că mă cheamă Georgeta, nici mama nu mai știe că mă cheamă Georgeta. Nici eu. Și uit! Eu rezonez, a fost dorința mamei mele, Gina”, a povestit Gina Pistol într-o emisiune online.