Gina Pistol, umilită în public de Smiley. Totul din cauza fostei iubite, Laura Cosoi. Ce s-a întâmplat

28 sept. 2021
Gina Pistol, umilită în public de Smiley. Totul din cauza fostei iubite, Laura Cosoi. Ce s-a întâmplat

Smiley este acum un bărbat cu adevărat împlinit. Zâmbește mai mult ca niciodată și este foarte fericit că are o fetiță superbă, Josephine, împreună cu Gina Pistol. Totuși cei din anturajul cuplului spun că relație merge bine, dar că artistul nu este la fel de îndrăgostit cum se întâmpla când trăia o frumoasă poveste de iubire cu Laura Cosoi.

Smiley este acum jurat SuperStar România, dar fantoma fostei iubite încă îl bântuie. Și se pare că nici cei din jur nu îl lasă să uite. După prestația unei concurente, colegii lui din juriu, Marius Moga, Raluka și Carla’s Dreams au spus că tânăra seamănă cu Laura Cosoi.

„Seamănă un pic cu Laura Cosoi! (…) Da, Laura Cosoi e o femeie exemplară! E o femeie mișto! Recunosc, am gusturi bune la femei.”, a fost reacția lui Smiley, care pare să o fi deranjat pe Gina Pistol, despre care mult timp artistul a refuzat să vorbească în public. Iar când a făcut-o, nu a folosit termeni elogioși ca în cazul fostei iubite.

Smiley și Laura Cosoi încă au sentimente unul pentru celălalt?

Smiley și Laura Cosoi s-au cunoscut în studiourile emisiunii Dansez pentru tine de la PRO TV. Ambii erau concurenți – vedetă. S-au îndrăgostit imediat și timp de cinci ani au fost nedespărțiți. Toată lumea se aștepta să-i vadă împreună la altar, dar în 2012 aceștia și-au anunțat despărțirea printr-un comunicat de presă.

Nu lipsa sentimentelor a pus capăt relației, ci faptul că Smilet nu dorea să se căsătorească și nu voia copii la acel moment. Iar Laura Cosoi nu mai dorea să aștepte. I se părea că după cinci ani, vrea să facă acest pas. Și pentru că nu a primit răspunsul pe care-l aștepta, a decis să meargă pe drumul său singură.

Smiley a încercat să-și ceară iertare, a suferit enorm, după cum chiar bunica Laurei povestește, dar ea a fost de neînduplecat. S-a căsătorit ulterior cu omul de afaceri Cosmin Curticăpan, cu care are două fetițe și cu care spune că-și dorește și al treilea copil.

Totuși cei care o cunosc spun că nu mai are aceeași strălucire ca în perioada în care era cu Smiley. Cei doi s-au iubit mult și probabil că și astăzi mai au ceva sentimente păstrate în inimă unul pentru celălalt. Iar Gina Pistol probabil simte asta și este tot timpul deranjată de subiect, după cum au povestit surse din anturajul cuplului pentru ShowBlitz.ro.