Greu de ghicit! Ce vârstă are simpaticul Francesco Paglieri de la Asia Express și cu ce se ocupă în prezent. Mama lui, Patrizia Paglieri și-a dezvăluit marele secret

26 oct. 2021
Greu de ghicit! Ce vârstă are simpaticul Francesco Paglieri de la Asia Express și cu ce se ocupă în prezent. Mama lui, Patrizia Paglieri și-a dezvăluit marele secret
Sursa foto: Instagram

Patrizia și Francesco Paglieri formează poate cea mai simpatică echipă din sezonul 4 al Asia Express, care este prezentat de Irina Fodor. Cei doi sunt foarte implicați în competiție și stârnesc amuzamentul publicului ori de câte ori se ceartă pentru că în general mama nu se adaptează la viteza de deplasare a fiului.

Patrizia Paglieri de la Asia Express are un restaurant de top în București și este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. Ea s-a mutat aici în anul 1993, după ce a divorțat în Italia. Părinții săi se aflau deja aici, tatăl său deschisese un cazino și așa câștiga destul de mulți bani.

Patrizia Paglieri și-a lăsat fiul mai mult în grija mamei, astfel că se poate spune că Francesco Paglieri a fost crescut mai mult de bunică. Francy chiar a spus că speră ca această călătorie la Asia Express să-l apropie mai mult de mama lui.

Patrizia Paglieri are 50 de ani, dar nu vrea să arate de 20. Nu a apelat la bisturiu, dar folosește des injecții pentru a avea tenul cât mai întins

„Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”, a mărturisit Patrizia Paglieri.

Ce vârstă are Francesco Paglieri și cu ce se ocupă acesta în prezent

Vedeta a fost în trecut și jurată la MasterChef de la PRO TV și în plus a participat în reality show-ul Ferma, tot alături de fiul său. Ea a avut prestații foarte bune, deși în emisiunea culinară a fost acuzată că ar fi cam dură.

„Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema! Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie.

Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții. Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani.

În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua! Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu” , a mai completat aceasta pentru CanCan.ro.

Fiul său, Francesco Paglieri are 24 de ani și la un moment dat era destul de grăsuț, dar s-a apucat intens de sport și a ajuns să arate foarte bine. Tânărul a terminat Academia de Studii Economice, Facultatea de Management, iar în prezent își ajută mama în business.

Se pare că în plus i-a și moștenit talentul la gătit. Și în plus a devenit și foarte pasionat de fitness, iar mare parte din timpul lui este alocat acestui hobby.