Horia Brenciu surprinde pe toată lumea! A spus public care este motivul real pentru care Dan Bittman s-a afișat ca anti-vaccinist în ultimele luni

05 oct. 2021
Horia Brenciu surprinde pe toată lumea! A spus public care este motivul real pentru care Dan Bittman s-a afișat ca anti-vaccinist în ultimele luni
Horia Brenciu, împreună cu soția lui, Alice Dumitrescu Brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Mereu cu zâmbetul de pe buze, mereu cu o glumă bună în buzunar acesta a devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai valoroși entertaineri din showbiz. Acesta a evitat de fiecare dată conflictele și a preferat mereu să se concentreze pe subiecte pozitive.

Horia Brenciu are o familie foarte frumoasă, cu mulți copii adoptați și o soție care iubește enorm atât oamenii, cât și animalele. În cadrul unui interviu, detectivul de la Masked Singer România a fost întrebat ce părere are despre atitudinea lui Dan Bittman din ultimul an. Acesta s-a profilat ca anti-vaccin, anti-restricții, anti-sistem, iar apoi s-a plâns că trupa lui Holograf nu mai este difuzată la radio.

Horia Brenciu i-a luat totuți apărarea. A încercat să fie diplomat și să-și prezinte prietenul într-o lumină pozitivă.

“Eu cu Dan Bitman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o.

În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor. Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a dspus Horia Brenciu în cadrul unui interviu.

Declarațiile controversate ale lui Dan Bittman

În urmă cu câteva zile, Dan Bittman a apărut la Aleph News, în cadrul emisiunii lui Marius Tucă și a încercat să lanseze o mișcare pe rețelele de socializare. El a îndemnat oamenii să se opună autorităților. Mai mult decât atât, el a participat la protestul din weekend organizat de AUR împotriva vaccinării și a restricțiilor impuse de autorități.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea. Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.