Iancu Sterp, dosar penal din cauza unei fotografii! Fratele lui Culiță Sterp riscă închisoarea acum. Ce postase pe rețelele de socializare

29 oct. 2022
Iancu Sterp, dosar penal din cauza unei fotografii! Fratele lui Culiță Sterp riscă închisoarea acum. Ce postase pe rețelele de socializare

Iancu Sterp a publicat în mediul online o fotografie care i-a provocat probleme cu legea. Imaginea în cauză ia adus un dosar penal de toată frumusețea.

Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp, s-a fotografiat în timp ce ținea în mână o armă de vânătoare, apoi a publicat imaginea în mediul online. Din păcate pentru artist, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal, însă liderul sindicatului Europol spune că artistul nu poate fi considerat vinovat.

„Astfel de informaţii ajung la Poliţie în momentul în care persoane care văd acele imagini le trimit către paginile de socializare ale Poliţiei Române. Acela este momentul în care poliţiştii iau act de potenţiale infracţiuni săvârşite. Orice faptă penală poate să se realizeze doar în cadrul unui dosar penal.

Faptul că s-a înregistrat un dosar penal în rem nu înseamnă că a fost găsit deja vinovat, dar se vor face verificări, dacă vorbim despre o armă de foc sau despre o replică a unei arme de foc. Să vedem dacă aparţine cuiva şi dacă acea persoană nu a respectat regimul armelor şi muniţiilor şi a încredinţat arma de foc.

În mod evident, colegii care au deschis dosar penal au verificat persoana dacă deţine sau nu acest permis de port armă şi mai mult ca sigur nu deţine”, a explicat Cosmin Andreica, lideru sindicatului Europol, pentru România TV.

Poza a fost ștearsă din mediul online, însă jurnalistul Luis Lazarus a redistribuit-o.

Iancu Sterp are planuri mari de viitor

Iancu Sterp le-a spus celor din mediul online că trăiește o adevărată poveste de dragoste cu o fostă colegă din liceul, pe nume Denisa Colțan.

Artistul mai spune că s-au mutat împreună la Timișoara și că au planuri mari de viitor, neexcluzând și o nuntă.

„Nu vreau să mă laud, dar am cea mai harnică iubire de pe planetă. Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama. Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama.

Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere. Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna”, a mai spus fratele lui Culiță Sterp.