Îl mai știți pe celebrul actor George Piștereanu, care frângea inimile femeilor? Actorul din Vlad s-a căsătorit în mare secret în America. Cine este soția lui

19 apr. 2022
Îl mai știți pe celebrul actor George Piștereanu, care frângea inimile femeilor? Actorul din Vlad s-a căsătorit în mare secret în America. Cine este soția lui

George Piștereanu, actorul din Vlad a făcut pasul cel mare, însă în mare secret. Și-a anunțat singur urmăritorii de pe rețele de socializare că s-a căsătorit cu iubita sa Gigi, însă nu oriunde, ci în Las Vegas.

Soția lui George Piștereanu este stabilită în America de ceva timp, iar după ce filmările pentru serialul Vlad au luat sfârșit, actorul a plecat și el acolo, petrecând ceva timp alături de partenera sa de viață.

Până acum, mulți credeau că este vorba doar despre o simplă vacanță în America, însă iată că planul actorului era cu totul altul. Drept urmare, pe 1 aprilie s-a aflat că George Piștereanu s-a căsătorit cu Gigi Grassu, alături de care nu s-a mai afișat până acum.

Dacă vă întrebați cine este iubita misterioasă a actorului din Vlad, ei bine, veți avea o surpriză. Are 40 de ani și este antrenor de fitness în America, acesta fiind și motivul pentru care arată impecabil. Chiar dacă este o diferență de 9 ani între cei doi, actori având doar 31 de ani, asta nu pare să fie o problemă.

Sursă Foto: Instagram

Ce vârstă are soția lui George Piștereanu?

Este activă și pe rețelele de socializare, unde are mai bine de 100.000 de urmăritori și unde postează diferite antrenamente, care cel mai probabil îi aduc sume frumușele în conturi.

Pentru că nunta lor a avut loc în mare secret, George Piștereanu a făcut mărturisit de abia după. Nu a explicat concret cum au ajuns să se cunoască cei doi, cert e că acum sunt mai fericiți ca niciodată.

”De când mă știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal).

Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jur cu fericirea noastră”, a transmis actorul din serialul Vlad, după căsătorie.