Ilie Năstase a dezvăluit de ce Ion Țiriac nu a vrut să vină la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc

17 sept. 2021
Ilie Năstase a dezvăluit de ce Ion Țiriac nu a vrut să vină la nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
Simona Halep și Ion Țiriac

Petrecerea de cununie a Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost fără doar și poate evenimentul anului 2021. Aproximativ 300 de invitați s-au distrat pe cinste în clubul Fratelli, din Mamaia, unde proprietar este Dani Caramihai, nașul cuplului.

Printre marii absenți de la fabuloasa nuntă s-a numărat și Ion Țiriac. Miliardarul i-a fost mentor Simonei Halep ani de zile, așa că toată lumea a rămas surprinsă când a descoperit că acesta nu a onorat invitația primită de la fostul lider WTA.

Ilie Năstase a venit, în schimb la petrecerea Simonei Halep, împreună cu soția lui Ioana. A rămas doar două ore, dar suficient încât să facă senzație. A purtat o uniformă albă militară, iar la plecare i-a lăsat unui parcagiu un bacșiș de 50 de lei, ceea ce l-a bucurat enorm pe omul care a avut grija de mașina fostului mare tenismen.

De ce nu a vrut Ion Țiriac să vină la nunta Simonei Halep

Întrebat de jurnaliștii de la FANATIK.ro de ce Ion Țiriac nu a venit la cununia Simonei Halep, Ilie Năstase a dat și un răspuns, care reprezintă mai degrabă un pretext.

„Dânsu e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a dezvăluit Ilie Năstase pentru sursa menționată mai sus.

Sursele VoxBiz.ro notează însă faptul că relație dintre Simona Halep și Ion Țiriac s-ar fi răcit ca urmare a declarațiilor miliardarului care a insistat pe ideea că aceasta nu mai poate face performanță în tenis. El a spus că mintea vrea, dar nu o mai ajută corpul. Iar astfel de afirmații au tot circulat în perioada în care sportiva încerca să-și revină fizic și psihic după accidentarea de la Roma.

În plus, rivalitatea cu Sorana Cîrstea ar fi contribuit și ea. Aceasta este iubita oficială a lui Ion Ion Țiriac și se pare că ar fi devenit apropiată și de tatăl acestuia, încă un motiv de răcire a relației dintre Simona Halep și miliardar.