Ilie Năstase și Ioana Simion s-au despărțit din nou! Care este motivul de data aceasta

20 oct. 2021
Ilie Năstase și Ioana Simion s-au despărțit din nou! Care este motivul de data aceasta
Ilie și Ioana Năstase

La 75 de ani, Ilie Năstase continuă să fie în formă maximă. Acesta nu se dezminte și continuă seria relațiilor tumultoase. Soția lui cu numărul 5, constanțeanca Ioana Simion, cu 30 de ani mai tânără decât el anunță că se desparte din nou de celebrul tenismen.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, dar povestea lor de iubire a fost presărată cu destul de multe scandaluri. El a agresat-o, iar ea a mers la Poliție. A urmat apoi un circ mediatic, finalizat cu o împăcare.

Ilie și Ioana Năstase au venit împreună la nunta Simonei Halep, care a avut loc în urmă cu o lună și totul părea să funcționeze foarte bine între ei. Doar că liniștea nu a durat foarte mult și s-a ajuns din nou la despărțire.

Cea care a făcut anunțul este Ioana Năstase, care pare decisă să încheie capitolul acestei căsnicii astăzi. Chiar în zi de lună plină, când există riscul rupturilor definitive în cuplurile cu probleme, aceasta a pus punct relației cu soțul său.

Mesajul Ioanei Năstase

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele. Răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT! În toată această perioadă am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în această perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate. Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, este anunțul făcut de Ioana Simion pe Facebook.