Ilinca Vandici, înlocuită de șefii Kanal D! Care este motivul real și cine va prezenta de acum Bravo, ai stil! Celebrities

14 oct. 2021
Ilinca Vandici, înlocuită de șefii Kanal D! Care este motivul real și cine va prezenta de acum Bravo, ai stil! Celebrities

Probleme mari pentru Ilinca Vandici. Vedeta Kanal D a rămas fără emisiune. Aceasta a prezentat mai multe ediții ale show-ului de fashion, Bravo, ai stil!, dar acum va lua o pauză forțată.

Motivele invocate sunt cele de sănătate, însă sursele ShowBlitz.ro din interiorul Kanal D spun că lucrurile nu ar sta chiar așa. Astăzi oficialii postului au transmis un comunicat de presă prin care au informat că în perioada următoare Victor Slav va fi cel care se va afla la cârma emisiunii.

„Am mai facut parte din acest proiect, este un show minunat, de aceasta data va trebui sa fiu la inaltimea asteptarilor Ilincai Vandici, care este perfecta in rolul ei. O admir pentru eleganta, profesionalism, pentru modul relexat si cuceritor in care stie sa fie la carma acestei emisiuni atat de complexe„, a declarat Victor Slav, conform comunicatului transmis de Kanal D.

Ilinca Vandici ar trebui să lipsească doar temporar de la cârma emisiunii, însă rămâne de văzut dacă va mai reveni sau nu.

De ce a fost înlocuită Ilinca Vandici de la Kanal D

Totuși această decizie fulger ridică multe semne de întrebare. Pe contul de Instagram al Ilincăi Vandici nimic nu trăda că acest lucru urmează să se întâmple. Pe InstaStory ea a promovat intens ediția din această seară, iar în urmă cu 4 ore posta filmulețe cu fiul ei, dar și o fotografie cu ea prin care face publicitate la un brand de lux.

Ilinca Vandici pare foarte veselă și nimic nu arată că ar avea probleme de sănătate. Este posibil ca producătorii să fi luat această decizie din dorința de a aduce o schimbare în show, cu scopul de a crește audiența.

Deși Bravo, ai stil! Celebrities se bucură de mare succes, mai ales ca brand, cifrele înregistrare cu edițiile din acest an nu se ridică la nivelul așteptărilor. Concurența este foarte mare și în prezent PRO TV și Antena 1 au producții mai bine cotate.

De precizat că serialul fenomen Doctorul minune salvează Kanal D. Sunt peste 1 milion de oameni care urmăresc fiecare episod și plasează postul peste Antena 1 de cele mai multe ori.