Ilinca Vandici OUT de la Kanal D? Doctorul Cristian Andrei a spus cu ce probleme grave se confruntă vedeta. Nimeni nu și-a dat seama

29 apr. 2022
Ilinca Vandici OUT de la Kanal D? Doctorul Cristian Andrei a spus cu ce probleme grave se confruntă vedeta. Nimeni nu și-a dat seama

Ilinca Vandici și-a distrus singură imaginea construită cu minuțiozitate în 15 ani de televiziune, cu două interviuri de-a dreptul delirante. Culmea, unul dintre ele a avut loc la Kanal D și i-a fost acordat colegei sale Denise Rifai pentru emisiunea 40 de întrebări. Nimeni nu a oprit difuzarea materialului, deși a fost unul de-a dreptul sinugicaș.

Ilinca Vandici a devenit virală pe toate rețelele de socializare, în sens negativ, dar și pe site-urile de știri. Mai mult, ea a ajuns și subiectul preferat de dezabatere al analiștilor și al psihiatrilor. Vedeta a fost atacată din toate părțile pentru declarațiile ei absolut șocante, pe care le-a făcut atât la Kanal D, cât și în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Mulți se întreabă dacă aceasta își va pierde acum job-ul sau contractele de imagine, ținând cont de valul de critici, care nu se mai termină. Joi, în cadrul emisiunii La Măruță, celebrul doctor Cristian Andrei a analizat cuvintele Ilincăi Vandici. Acesta a încercat să fie blând cu vedeta și să o îndrepte pe drumul corect.

El a subliniat că este foarte periculos pentru orice persoană să sufere de un complex de superioritate. Trebuie precizat că în trecut, la scurt timp după ce a născut, Ilinca Vandici a trecut printr-o depresie puternică și a avut nevoie de multă terapie. Este posibil ca acea perioadă să-i fi dăunat și gândirea ei să se fi schimbat mult în rău pentru că în trecut nu avea abordări de acest tip.

Ea practic îl așează pe soțul său Andrei Neacșu pe un piedestal și îl prezintă ca un fel de Zeu. Doar că acesta a fost iubitul Andreei Tonciu în trecut și în plus a fost căsătorit cu Corina Bogaciu, o tânără foarte bogată, fără studii, dar ajusă deputat PSD cu ajutorul familiei Firea-Pandele. Ea a divorțat de Neacșu la doar câteva luni, acuzând faptul că acesta i-a fost mult prea infidel.

Ilinca Vandici, analizată în detaliu de doctorul psihiatru Cristian Andrei

Redăm mai jos, o parte din analiza realizată de doctorul Cristian Andrei, în legătură cu declarațiile Ilincăi Vandici. Cătălin Măruță a fost cel care a propus acest subiect, în cadrul emisiunii sale de la PRO TV.

Ilinca Vandici: „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele prin parc. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și el momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”

Dr. Cristian Andrei: „Te gândești că viața poate să fie ușoară cu ce spune Ilinca, suntem într-adevăr doi bărbați la masă. Aceste declarații au o valoare proiectivă, un om vorbește în astfel de situații despre el. Nu schimbă nici el scutece, nici eu. (…) Sună foarte frumos în teorie, dar sunt mai multe persoane în cuplu . Ce să imite un copil de la un tată șmecher, să facă ce? (…) Un părinte trebuie să își vadă de viața lui, nu trebuie să stea în patru labe în fața copilului. (…) Este de dorit o familie democratică în care și tatăl știe pe unde se scoate scutecul copilului.”

Ilinca Vandici: „Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus de o fufă, două/trei, care vin, pleacă, stau pentru 10-15 minute”, a spus Ilinca. … Nu știu ce ar putea omenește să facă un bărbat să nu îl iert. Nu există”.

Dr. Cristian Andrei: „Sunt femei care se prefac că nu știu. (…) Sunt oameni care știu că există și alți parteneri, dar în aceste cupluri există mai puțină încredere și mai puțin angajament. (…) Trebuie să existe și responsabilitate într-un cuplu.”

Ilinca Vandici: „Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli. (…) Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul, când eu mă plimbam cu maşina personală. (…) Dacă eu conduc un anumit tip de mașină, dacă eu îmi permit un anumit tip de apartament, ce ar putea să mă atragă la un bărbat care nu își permite lucrurile astea? De ce? Care e viziunea lui asupra vieții? Dacă până la acea vârstă nu a reușit să aibă o mașină mai șmecheră decât a mea, o casă mai mare decât a mea, haine mai frumoase decât ale mele, vacanțe mai scumpe decât mine, de ce l-aș mai aprecia? De ce l-aș mai iubi?”

Dr. Cristian Andrei: „Au început să apară copiii care visează să se plimbe cu tramavaiul. Au apărut acei oameni care merg mai repede către natură, sănătate, echilibru. (…) Eu cred că o doză de tramvai e benefică din când în când. (…) Eu cred că dincolo de asta e nevoia de siguanță a unei femei, de a o duce bine, inclusiv în fața altor femei. (…) Există acest reflex care a apărut într-o societate care era paternalistă, dar acum există mai multe capete în familie, inclusiv ale copilului. (…) Copiii au învățat să își exprime vocea. (…) Femeia e cea care crează atmosfera într-o famlie, dacă e colorat, frumos, calm.”