Ilinca Vandici rupe tăcerea! Ce a fost obligată să facă cât timp a lucrat la Kanal D! Este de-a dreptul jenant

19 feb. 2022
Ilinca Vandici rupe tăcerea! Ce a fost obligată să facă cât timp a lucrat la Kanal D! Este de-a dreptul jenant

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce face Ilinca Vandici cu hainele pe care le poartă în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil”, iar acum răspunsul a venit chiar de la prezentatoare.

Fiecare apariție a Ilincăi Vandici este una surprinzătoare, aceasta fiind la fel de elegantă precum concurentele. Înainte de finala sezonului șapte, aceasta a oferit un interviu pentru impact.ro în care povestește ce face cu ținutele pe care le poartă.

”Hainele pe care le-am purtat în emisiune nu sunt ale mele, nu îmi rămân și nu le duc acasă. Sunt de la designeri, sunt haine prototip făcute special pentru a fi purtate de către vedete, modele, pentru shootinguri. Am avut și anumite ținute pe care le-am făcut special pentru anumite gale și acelea mi-au rămas.

Toate celelalte au fost trimise înapoi. Îmi plac hainele, îmi place moda, am achiziționat de-a lungul timpului foarte multe piese, dar nu le-aș vinde neapărat acum, nu este cazul. În fiecare toamnă și primăvară fac ordine în dressing, îl las să respire și dăruiesc tot ceea ce nu mai port”, a povestit Ilinca Vandici pentru sursa anterior citată.

Ilinca Vandici are o siluetă perfectă

De asemenea, vedeta de la Kanal D a vorbit și despre secretul din spatele unei siluete perfecte. Ea spune că orele petrecute la sală își spun cuvântul, în timp ce antrenamentele intense o ajută să își mențină corpul tonifiat.

”Sportul este o stare, un mindset, ceva ce chiar dacă nu iubești din adâncul ființei tale, în momentul în care îi vezi beneficiile nu mai poți renunța. Cumva asta se întâmplă și în ceea ce mă privește, sportul este parte din viața mea, la fel cum este și stilul de viață sănătos. Nu mă simt bine dacă nu fac sport.

Merg la sală de trei ori pe săptămână, nu zilnic, dar am deja 10 ani de când practic antrenamente constant la sală. Am început să fac sport când aveam 7 ani și toată viața am făcut sport, cu mici pauze. Mișcarea mă ajută să descarc mult din energia negativă pe care o acumulez, dar fac sport și pentru beneficiile de ordin fizic.

Sunt conștientă de acest beneficiu acum după ce am născut, pentru că am realizat că s-a schimbat corpul meu. Dacă acum nu am un stil de viață sănătos, se vede imediat. Pentru a putea să mă mențin într-o stare fizică foarte bună trebuie să fac sport și să am un regim de viață cât mai sănătos”, a mai declarat Ilinca Vandici, în cadrul aceluiași interviu.