Ilinca Vandici rupe tăcerea la zece ani după ce s-a despărțit de Ciprian Marica. Ce i-a făcut fotbalistul cât timp erau într-o relație

30 oct. 2021
Ilinca Vandici rupe tăcerea la zece ani după ce s-a despărțit de Ciprian Marica. Ce i-a făcut fotbalistul cât timp erau într-o relație

Ilinca Vandici are astăzi 35 de ani, este căsătorită, are un băiețel adorabil și o carieră solidă în televiziune. În urmă cu zece ani, însă aceasta era îndrăgostită până peste cap de Ciprian Marica. Ea spera că va merge la alta cu fotbalistul, cu care a avut o relație timp de doi ani de zile.

Despărțirea a fost una cu multe lacrimi din partea ei. Motivul care s-a vehiculat prin presă la acel moment a fost infidelitatea lui. S-a scris că acesta ar fi înșelat-o pe Ilinca Vandici cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.

La zece ani distanță, prezentatoarea de la Bravo, ai stil! Celebrities rupe tăcerea și spune motivul real pentru care relația nu a mai mers. Nu a mai existat nicio posibilitatea de împăcare între ei. Totul s-a întâmplat așadar în anul 2011.

De ce s-a despărțit Ilinca Vanici de Ciprian Marica

„În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al eu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a recunoscut Ilinca Vandici într-un interviu la Kanal D, acordat lui Mihai Ghiță.

Ilinca Vandici cu actualul soț și băiețelul lor

Ciprian Marica a frânt multe inimi. Acesta a avut o relație secretă și cu Gina Pistol. Ea mergea la el în Germania, pe ascuns, însă. Fotbalistul nu dorea să-și asume public o relație cu ea și asta pentru că era de părere că iubita lui Smiley nu are o imagine bună și asta i-ar crea și lui probleme în viitor.

Relativ recent, Ciprian Marica a fost făcut de râs în fața întregii țări, după ce un bărbat a bătut la ușa camerei sale de hotel și l-a filmat în prospop. Acesta era foarte afectat de faptul că soția lui întreținea relații sexuale cu celebrul fotbalist. Apoi a dat clipul presei, iar astăzi toată lumea îl arată cu degetul pe Marica.