Ilinca Vandici va fi înlocuită definitiv de Victor Slav la Bravo, ai stil? Decizia finală a Kanal D

22 oct. 2021
Ilinca Vandici va fi înlocuită definitiv de Victor Slav la Bravo, ai stil? Decizia finală a Kanal D
Sursa foto: Instagram

În urmă cu o săptămână, reprezentanții Kanal D anunțau că Ilinca Vandici va fi înlocuită temporar de Victor Slav în emisiunea pe care o prezintă, Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a acuzat mici probleme de sănătate, însă pe Instagram a fost tot timpul foarte activă. Ea este și imaginea unui brand de lux și postează aproape zilnic fotografii de promovare.

Tocmai din acest motiv, fanii s-au întrebat dacă Ilinca Vandici mai revine la Bravo, ai stil! sau dacă Victor Slav o va înlocuit definitiv. Ei bine, răspunsul este unul îmbucurător pentru admiratorii ei.

Ilinca Vandici a revenit deja la filmări, dar încă nu s-a ajuns la edițiile în care ea a revenit în postura de prezentatoare. În schimb, a avut grijă să posteze pe InstaStory detalii prin care să arate că se simte bine și că filmează pentru emisiunea care a consacrat-o.

Ce se va întâmpla cu Victor Slav încă nu se știe exact. Acesta a avut mult timp contract cu Kanal D, dar a fost întrerupt după ce a fost acuzat că ar fi condus drogat. Deși i s-a deschis dosar penal, s-a dovedit că totul a fost fals, iar fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dat statul în judecată pentru asta.

Rămâne Victor Slav la Kanal D?

Așa că acum are o imagine curată, o iubită stabilă și posibil un nou proiect viitor cu Kanal D. Deocamdată a reintrat în grațiile șefilor și sunt mari șanse să revină în prim plan.

Victor Slav a avut în trecut o relație foarte lungă cu Anda Adam și toți credeau că se vor căsători. Dar a părăsit-o pentru Bianca Drăgușanu, iar acum a fost nevoit să împartă cu ea același platou. Artista este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

„Nici nu ma ajuta, nici nu ma incurca, era o vorba. Nu pot sa spune ca m-a ajutat sau ca ma incurca cu ceva. Suntem doi oameni care au fost intr-o relatie acum 9 ani de zile si suntem ok, ne bucuram sa ne revedem, este o prezenta foarte placuta in emisiune. Are anumite glume, normal, avem o interactiune pentru ca ne cunoatsem foarte bine”, a spus Victor Slav într-un interviu pentru WowBiz legat de faptul că prezintă o emisiune în care se află și fosta lui iubită.