Imposibil de ghicit! Chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu sau Florin Dumitrescu? Cine câștigă cei mai mulți bani lunar din imagine

01 nov. 2021
Imposibil de ghicit! Chef Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu sau Florin Dumitrescu? Cine câștigă cei mai mulți bani lunar din imagine
Sursa foto: Facebook

Bătăliile dintre cei trei bucătari ai emisiunii „Chefi la Cuțite” îi țin lipiți de televizoare pe telespectatorii români. Show-ul culinar a devenit una dintre cele mai urmărite la TV și probabil multă lume se întreabă ce sume câștigă cei trei chefi, dar și cine este plătit cel mai bine. 

Chef Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea sunt cei trei protagoniști ai emisiunii de la Antena 1 și toți au reușit să facă spectacol și să îmbine munca cu distracția la fiecare ediție. Dar nu câștigă la fel și chiar există diferențe mari între sumele pe care aceștia le bagă în buzunar în fiecare lună.

Cine este plătit cel mai bine

Cel mai mult câștigă chef Florin Dumitrescu. Acesta ajunge la nu mai puțin de 10 mii de euro pe lună, iar în plus are și un contract de imagine cu o importantă companie românească. Acesta câștigă semnificativ mai mult decât ceilalți doi chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

La diferență mare, după cum spuneam vine Sorin Bontea, care câștigă aproximativ 3 mii de euro pe lună, în condițiile în care se filmează emisiunea „Chefi la cuțite”. Pe locul trei este chef Cătălin Scărlătescu care câștigă cel mai puțin. Potrivit money.ro el încasează lunar suma de 2.500 de euro.

Un nou show culinar pentru deliciul românilor

În curând românii se vor putea delecta cu un nou show culinar care se numește „Chefi fără limite”. Noua aventură de la Antena 1 îi are ca protagoniști pe Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Cei trei au format deja echipele, acestea fiind pregătite pentru gătit și noua provocare în materie de artă culinară.

Filmările încă nu s-au terminat, dar publicul nu mai are mult de așteptat până va putea vedea pe micul ecran primul show culinar de călătorie din România.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria … cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.