Încă o plecare fulger de la Faimoși! Probleme mari pentru Vica Blochina la Survivor România. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

31 ian. 2023
Încă o plecare fulger de la Faimoși! Probleme mari pentru Vica Blochina la Survivor România. Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise

Survivor România continuă cu cifre bune de audiență, dar încă nu a atins performanțele sezonului trecut câștigat de Alex Delea. Echipa de bază a Faimoșilor a fost deja decimată. În numai o săptămână trei vedete au părăsit show-ul: Gheboasă, care nu a suportat condițiile din junglă, Sebastian Dobrincu accidentat și Maria Constantin, la cererea publicului.

Nici Ionuț Iftimoaie nu se simte prea bine. Acesta are probleme de sănătate, dar speră să se recupereze cât mai repede, iar momentan cei de la PRO TV îl mențin în show. Contul anonim de Instagram, Viperele Vesele a publicat deja rezultatul ultimului joc pentru imunitate, care va fi difuzat în seara aceasta.

Faimoșii vor pierde în fața Războinicilor cu 10 la 4, iar colanele de imunitate personală vor fi adjudecate de Bianca Patrichi și Kamara. Așadar, vedetele vor face din nou nominalizări.

Cine sunt cei 3 Faimoși propuși pentru eliminare

Vica Blochina va fi propunerea întregii echipe, DOC va fi numit de Bianca, la cererea lui, iar Kamara nu va avea de ales decât să încerce să o trimită acasă pe Ada, care nu a reușit performanțe foarte bune pe trasee. De altfel sunt mari șanse ca ea să fie dată afară de la Survivor România.

Vica Blochina este un element important de audiență, așa că este greu de crezut că ea va fi eliminată. Asta dacă nu cumva blonda nu și-a cerut chiar ea plecarea în spatele ușilor închise. DOC este iubit de public, iar Ada este destul de ștearsă.

Rămâne de văzut ce va decide publicul miercuri seara. În urmă cu o săptămână, Războinicul Răzvan Danciu a fost eliminat, în timp ce Andrei Neagu și Codruța Began au rămas în joc.