Încă un divorț cu scandal în showbiz! Super vedeta care se desparte de soțul ei, după 10 ani de căsnicie. Au vrut să țină totul secret

14 mai 2022
Încă un divorț cu scandal în showbiz! Super vedeta care se desparte de soțul ei, după 10 ani de căsnicie. Au vrut să țină totul secret
Sursa foto: engin akyurt on Unsplash

Un alt divorț cutremură lumea showbiz-ului din România. O super vedetă a decis să pună capăt unui mariaj care a durat 10 ani. Cei doi sunt de părere că este mai bine să o ia pe căi diferite.

Anca Neacșu, una dintre fostele membre ale trupei ASIA, a decis să pună punct mariajului de zece ani pe care îl avea cu Serkan Yaman, un bărbat de origine turcă. Cea care a înaintat divorțul este chiar Anca Neacșu, așa cum arată portalul instanțelor de judecată.

Vedeta nu s-a mai arătat în public alături de soțul ei în ultima perioadă, însă niciodată nu a vorbit despre problemele în căsnicie. De asemenea, Anca Neacșu a declarat că informațiile sunt adevărate și că nu dorește să comenteze mai mult.

”Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui. Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a spus Anca Neacșu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Soțul Ancăi Neacșu a mai trecut printr-un divorț

Despre Serkan Yaman nu se știu prea multe detalii, în afara faptului că el a fost căsătorit anterior, atunci când s-a îndrăgostit de Anca Neacșu. La vremea respectivă, cei doi s-au cuplat iar bărbatul de origine turcă a trebuit să treacă printr-un divorț. Cu fosta sa parteneră, Serkan Yaman are un copil.

Anca Neacșu și Serkan Yaman au avut o nuntă de vis în Turcia, acolo unde au stat pentru mai mulți ani. Cu toate acestea, fosta membră a trupei ASIA s-a întors în România unde a decis să se concentreze din nou pe muzică și să aibă concerte, după o perioadă lungă în care Anca Neacșu a lăsat acest domeniu de-o parte. Este de menționat faptul că cei doi nu au niciun copil.