Începe noul sezon Chefi la Cuțite! Cine va prezenta emisiunea, după ce Gina Pistol și-a anunțat demisia. Este o surpriză imensă

13 mart. 2023
Începe noul sezon Chefi la Cuțite! Cine va prezenta emisiunea, după ce Gina Pistol și-a anunțat demisia. Este o surpriză imensă

Sezonul 11 al emisiunii culinare Chefi la Cuțite urmează să înceapă. Antena 1 nu a anunțat încă data, dar probabil va rula pe post la scurt timp după finala America Express, care va avea loc pe 22 martie. Menționăm că filmările cu cei trei chefi în prim plan, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și  Florin Dumitrescu s-au terminat deja.

Gina Pistol și-a anunțat demisia chiar înainte să înceapă toate pregătirile pentru sezonul 12, care conform surselor ShowBlitz.ro este în plină desfășurare acum. Iar prezentatoare ar fi Irina Fodor, cu toate că echipa de producție a luat în calcul și alte nume.

Sezonul 11 Chefi la Cuțite, cel care urmează să înceapă la Antena 1 o va avea prezentatoare tot pe Gina Pistol, însă. Faptul că ea și-a anunțat demisia înainte ca emisiunea să apară pe post este o lovitură sub centură pentru conducerea postului de televiziune.

De ce s-a supărat Gina Pistol pe conducerea Antena 1

Sursele ShowBlitz.ro ne-au dezvăluit că iubita lui Smiley a decis să pună punct colaborării cu trustul Intact după șapte ani din cauza banilor. Mai exact, aceștia nu au dorit să-i mărească salariul, ba chiar s-au gândit să i-l mai micșoreze spunând că ea își face capital de imagine pe seama emisiunii și astfel îi vin și alte contracte de publicitate.

Gina Pistol și-a anunțat demisia așadar cu puțin timp înainte să înceapă sezonul 11. Iar dacă relațiile ar fi fost așa de bune cum susține ea, s-ar fi abținut de la acest comentariu și ar fi transmis că ia o pauză de la televiziune după ce se termina ultima ediție Chefi la Cuțite, care o are în prim plan.

Irina Fodor este mereu varianta de rezervă a celei mai renumite producătoare din România, Mona Segall, așa că probabil aceasta va deveni titulară pe post și va continua să prezinte America Express și mai nou și Chefi la Cuțite.