Începe Românii au talent chiar azi! Ce s-a decis în ultima clipă legat de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cine va face parte din juriu

20 ian. 2023
Începe Românii au talent chiar azi! Ce s-a decis în ultima clipă legat de Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cine va face parte din juriu

Este vremea să fie aprinse luminile pe cea mai mare scenă a talentului din România! Concurenții s-au pregătit pentru a oferi un spectacol de neratat, iar prezentatorii și jurații sunt gata pentru sezonul #13magic! De la 20:30, la PRO TV, începe cel mai iubit show de divertisment din țară, Românii au talent!

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor!

Au existat multe întrebări legate de cine va face parte din juriului sezonului 13, mai ales că producătorii PRO TV au tot făcut schimbări în ultima perioadă. S-a pus problema înlocuirii lui Dragoș Bucur sau a lui Mihai Bobonete, dar în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că cei doi sunt generatori de audiență și nu există niciun motiv pentru a fi efectuată vreo schimbare acum.

Ce se va întâmpla în prima ediție Românii au talent

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească, oferind șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar. În doar câteva ore, telespectatorii se vor așeza comod în fața televizoarelor și se vor bucura de prima ediție a unui sezon ce le va oferi magia talentului și a muncii constante.

Printre concurenții primei ediții se va regăsi un puști de 12 ani, din Amara, care va admite că visează de la 5 ani să ajungă pe scena Românii au talent. Încărcat de trăiri puternice, acesta va fi încurajat de Dragoș Bucur: ”Emoțiile te-au copleșit” și sfătuit cum ar putea depăși ceea ce simte pentru a avea un moment perfect. Ce sfat va primi și dacă va reuși să impresioneze, rămâne de oferit.

Tot diseară, singurul ”blues man” din țară va veni în emisiune. Este un om vesel care va cuprinde în sufletul său melancolia lumii. ”Blues este o stare care îți dă liniște”, declară el. Ce piesă va alege să interpreteze și cum vor reacționa membrii juriului, vom afla în câteva ore.

Se pare că sezonul ăsta am revelația”, va declara Mihai Bobonete și-l va completa pe Andi Moisescu care va admite că ”este despre capacitatea de a crea spectacol”. Din culise, Smiley va spune că ”la nivelul ăsta nu am mai văzut”. Oare despre ce moment să fie vorba? Rămâne de văzut!

Concurenții sunt gata, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, prima ediție a sezonului #13magic, Românii au talent, la PRO TV și pe VOYO!